KESIBUKAN MELANDA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KESIBUKAN MELANDA

ASSALAMUALAIKUM wbt

MAAFLAH ya kalau tiada kunjungan ke rumah anda kerana saya kesibukan meladeni tempahan. Siang di pejabat juga mengekang langkah untuk BW kerana ada tugasan yang lebih wajib dipenuhi, sekadar menjengah seketika itu insyaAllah, menjengah di FB itu pasti jika ada sapaan dari yang sudi... hehehe.

Jutaan terima kasih kepada yang sudi menempah walaupun tak ramai tetapi sudah cukup membuatkan saya seperti lipas kudung di dapur.
Seperti satu kepuasan bila dapat menyiapkan tempahan pelanggan dan kali ini saya mendapat tempahan dari rakan maya di Kuala Kedah, haiii.. entahlah.. macammana rupanya cheese tart itu nanti bila sampai di tangan dia tu.. harap-harap masih ada rupa dan bentuk lagi.

banyak yang perlu diperbaiki bila melukis di atas cupcakes... banyak lagi nak kena belajar... hehe..

Ya, ini pertama kali saya memberanikan diri untuk menghantar melalui pos setelah beberapa kali didesak oleh kawan saya ni. Teringin.... hehehe... begitulah yang kerap saya baca dari mesej-mesej yang dihantar kepada saya. Dan saya juga sebenarnya sedang teringinkan sesuatu sekarang.... apa tu???

Tungguuuuuuuuuuuuuuuuu!!

tempahan cheese tart yang tak putus-putus bila bulan mengambang... hehe..

Tempahan cuppies lagi dari Aslila, sempena hari lahir anak daranya Qiqi.
Ini kali ketiga As menempah kek dengan saya, terima kasih As..

1 comment:

  1. Assalam kak..cantiknya chese tart tu..teringin nak belajar mencorak secantik itu..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih