SELAMAT PENGANTIN BARU ANGAH - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SELAMAT PENGANTIN BARU ANGAH

ASSALAMUALAIKUM wbt

ALHAMDULILLAH... petang ini adik kepada teman baik saya Suhaily yang saya panggil Angah akan diijabkabulkan. Malam tadi (dah pagi sebenarnya) saya siap menyiapkan blueberry dan strawberry cheese tart untuk hantaran pernikahan Angah. Saya cuma sediakan kotak istimewa jer untuk hantaran, bab reben dan sebagainya saya serahkan pada yang empunya diri yang sudi menempah dengan saya... hehehe.
Kek coklat kat atas surpriseeeeeeee untuk Angah. Tangan saya masih kayu lagilah, saya pesan dengan Suhaily, hadiah untuk Angah, suka hatilah nak buat apapun, nak makan boleh, kalau rasa nak masuk dulang hantaran pun boleh... malulah, masih kerastangan lagi... kih.. kih.. kih.

2 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih