MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, July 24, 2013

UNTUK PEMINAT TEMBIKAI

ASSALAMUALAIKUM...

UNTUK peminat tegar tembikai macam Encik Panglima Seri Kandi :-))))))



14 comments:

  1. Sngt2 mmbantu...lpas ni..kekdah tepuk2 tu...x yah guna dah...hehe...

    ReplyDelete
  2. Org kedah terkenal dgn petuanya mcm2 cara utk memilih buah.hehe
    Buah labu pun sama pilih montot dia utk kenal pasti isinya halus atau kasar...

    ReplyDelete
  3. Betul-betul kakak baru tahu hari ini tau. Sebab biasa kakak tengok bila nak beli org tu tepuk-tepuk aje tak tengok kriteria ini pun...

    ReplyDelete
  4. Wah bagusnyaaaa. Saya selalu takut nak beli sebab takut tak sedap. Bila x sedap, sure kaw2 kena kondem dengan hubby sebab dia sangat suka tembikai.

    ReplyDelete
  5. Thank you.
    Tips yang sangat2 membantu. Baru semalam beli tembikai tp tak tengok pun semua tu. Nasib baik manis.

    ReplyDelete
  6. saya mmg fail klu beli tembikai sampai takut nak beli tembikai.. tips ni sangat membantu insyaallah nak try..tqvm

    ReplyDelete
  7. liza pun kalau beli tembikai ikut sesedap rasa je ambik...hihihi
    thnx 4 the tips ye..

    ReplyDelete
  8. kalau beli tembikai tak pernah belek2 sampai mcm tu hehe...cuma akak guna petua,kalau musim panas,tembikai manis rasanya..musim hujan..kurang la sikit manisnya..

    ReplyDelete
  9. shida penggemar tembikai jugak...kalau beli dulu2 dorang tebuk bg tebuk...apa pun thanks akak share petua nie

    ReplyDelete
  10. Salam akak.. tqvm tip yang sangat membantu.. selalu erma kalau beli tembikai ketuk2 dgr bunyi dia he he he

    ReplyDelete
  11. Kalu kita belah dulu tengok, baru beli boleh tak? Hahahaha!

    ReplyDelete
  12. sama la...panglima sayapun peminat tegar tembikai...lagi2 d bulam puasa ni...:)

    ReplyDelete
  13. bagus info ni.. tp ni tips utk beli tembikai kan.. kalau memetik lagi pula...

    mak akak pakar bab memetik tembikai.. tanam berekar2.. mak akak sorang je yg handal nak petik mana tembikai yg dah sesuai nak petik... arwah ayah akak pun kalah.. hehe...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...