MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, March 5, 2014

PERSAMAAN ANTARA CINTA DAN GADING

ASSALAMUALAIKUM...
 
HARI ini Sk penat sangat.
Nak buat entri pun tak ada idea.
Cadang tadi nak pergi ke Mini Mart Korea yang Sk baru nampak
(padahal kata kawan dah lama ada.. huhu)
lepas tu teringat ada kelas pulak...
nanti-nantilah pergi.
 
Pagi tadi layan satu folio jer dah dekat sejam..
lepas 'set up' peralatan yang baru masuk makmal
gedebak gedebuk dah tengahari.
Eh, laju sungguh masa berlalu hari ini.
Sk juga sempat siapkan satu 'power point' untuk presentation.
Walaupun penat tapi seronok.
Sk lebih suka penat ada kerja dari tak ada kerja tau.
Tu lagilah penat campur bosan.
Lepas tu buka facebook terpandanglah pulak
foto yang dikongsikan Makcik Monas kita
yang dah lama tenggelam tu.. hihi.
Jangan marah Ween,
akak suka sangat apa yang disebut oleh Mario Teguh tu
 lantas ingin dikongsikan bersama pengunjung
Alam Sari.
 
Katanya...
 
SESEMPURNA- SEMPURNA GADING PASTI ADA RETAKNYA...
DEMIKIAN JUGA DENGAN CINTAMU...



Errrrrr... betul jugakkan...

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BOAT NOODLE @ TEH O AIS 50 SEN

Assalamualaikum... RAJIN pulak nak cepat-cepat update kisah malam tadi padahal bukan main banyak kisah yang belum dikisahkan lagi.  Hurmmm....