MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, October 21, 2015

BILA ORANG DEWASA MENJADI KANAK-KANAK

Assalamualaikum...
 
WABAK yang sedang menular sekarang ialah 'Adult Colouring Book' ataupun buku mewarna untuk orang dewasa. Sk pun dah terjebak jugak ni. Sampai melecet-lecet jari mewarna.. hahaha. Kalau bagi sesiapa yang belum tahu, 'adult colouring book' ni konsep atau temanya lebih kepada flora dan fauna. Lukisannya juga halus dan berseni.
 
 
Ini lukisan pertama Sk nak warnakan. Nampak sangat masih berjiwa budak-budak apabila Sk memilih gambar ni. Macam comel ajekan.. hahaha.


Tak tahu nak mulakan yang mana dulu. Orang-orangnyakah.. pokok-pokoknya dulukah.. atau latarbelakang dahulu?
Urmmmm... 

 
Warna daun dululah.. sambil mewarna sambil dengar lagu 'Dendam Cinta' nyanyian Alyah. 'Sound track' untuk filem Jwanita. Suka sangat lagu ni tau...

 
Daun baru siap separuh dah sibuk nak warnakan orang-orang pulak..
Eh.. eh.. ada cik siti pulak dalam kocek baju orang-orang tu. Tikus warna kelabu tapi tak ada warna kelabu Sk bantai warna ceklat.. haha.


Penat ngaler! Kita minum duluuuu!!

6 comments:

  1. Berseni jugak jari2 SK ni, cantik.... kalau dapat kat keras tangan kak rose, entah apa lah jadi pd lukisan ni.... hehehe

    ReplyDelete
  2. Heee.... anak dara kakak pun beli tau kat Aeon Kulai kan ada jual
    Lagi-lagi dah lepas periksa tak ada kerja asyik dok mengaler aje kerjanya:)

    ReplyDelete
  3. kaknoor dh teringin lama benda ni Seri tpi malu nk beli takut anak2 gelak kang bila kaknoor mengaler semula ngalahkan Iman la pulok

    ReplyDelete
  4. colouring book anak pun sy belasah colour, sampai anak ckp cntik mama colour bg 5bintang, mama dia yg syok sendri

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..sesekali jadi budak apa salahnya kn...best juga mewarna ni...:)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh...cantiknyaaaa. saya bab2 seni.kerja tgn ni, ke laut nunnn jauh, kak..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BOAT NOODLE @ TEH O AIS 50 SEN

Assalamualaikum... RAJIN pulak nak cepat-cepat update kisah malam tadi padahal bukan main banyak kisah yang belum dikisahkan lagi.  Hurmmm....