MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, October 22, 2015

MOON CAKE HALAL

Assalamualaikum...

HATI dan anak tekak tetiba tergoda dan teringin hendak makan kuih bulan atau moon cake yang diusahakan rakan fb.. Fiza Nordin. Moon cake Homemade tersebut dibuat sendiri Fiza Nordin ya.. bukan dari kilang atau sebagainya sebab tu kali ni Sk yakin 100%  untuk membeli kerana teringin sangat nak merasa.

Alhamdulillah.. moon cake Fiza boleh dibeli secara online dan telah selamat Sk terima bingkisannya semalam. Sampai rumah tak sabar-sabar nak potong. Yang kelakarnya, hari tu bukan main lagi teringinnya, bila dah depan mata macam seram-seram ayam nak makan. Eh, bukan was-was tapi Sk takut tak kena dengan tekak. Bolehkah Sk telan ni. Sudahnya Sk potong kecik-kecik sampai Iman pelik.. hehe.


Haaa.. dalam gambar tu dah kecikkan.. Sk potong lagi kecik. Nak suap ke mulut pun teragak-agak. Dengan lafaz Bismillah, akhirnya dapat jugalah Sk rasa macam mana rasanya kek bulan yang merupakan kuih tradisional masyarakat cina ini. Bagi kawan-kawan yang teringin nak merasa, bolehlah hubungi nombor telefon seperti di atas ya. Dan kek bulan ni tak buat sepanjang tahun tau.. jadi jangan tunggu lama-lama. 
Daaaaa

2 comments:

  1. Terima kasih banyak....
    Sudi Beli, sudi mencoba, sudi buat n3 ��
    moga Kena dengan selera.

    Jom Order kawan2 017 3113 226

    ReplyDelete
  2. Saya suka moon cake kak. Kalau ada egg yolk dengan biji teratai..lagiii sedap. Yummmm

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...