Assalamualaikum WBT
BERSIARAN dari Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru. Ibu Sk masuk wad lagi, awal pagi tadi, kali ini akibat jangkitan kuman dalam darah. Memang sejak akhir tahun lepas kesihatan ibu agak membimbangkan. Ni dah masuk air dan sedang berehat di zon kuning sementara menanti katil kosong. Nampak dah lega sikit.
Hari Jumaat, Cik Ani buat Pulut Kuning Rendang Daging untuk dihantar ke masjid. Sk panaskan pagi semalam untuk brunch. Telur pindang tu 100% hasil air tangan Indah, anak Angah yang baru 17 tahun. Mantap!!
Dua beradik ni sibuklah menghalang jalan. Orang nak keluar masuk angkat bakul baju pun susah. Marah tapi sayang 😂.
Ingatkan cukup kenyang dah makan pulut kuning tapi tak. Petang, cari nasi campur di Medan Selera Medini, Mydin Nusajaya. Lepas tu pergi Nusa tengok ibu.
Malam, dinner kat Restoran Thoufeeq jer tiga beranak. Pak Inche makan sekeping tosei dan sekeping roti canai.
Iman makan tosei. Sk termakan mee maggi.
Pesan Sate 15 cucuk, RM1.30's.
Alhamdulillah, semuanya wassalam.
Semoga Ibu cpt sembuh.. sedap telur pindang tu yg buat baru umur 17 thn pulak tu.. pandai nyer... Kdg2 mkn pulut boleh tahan kenyang tapi kdg2 lapar je lps makan pulut heheh
ReplyDeleteSemoga Mak SK sihat kembali ye..SA x pernah makan telur pindang tu...husband cakap sedap..nanti dia ajar makan..hehehe...
ReplyDelete