MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, February 11, 2014

BAKED SEAFOOD SPAGHETTI.. SEDAP CORNER

ASSALAMUALAIKUM...

WAKTU makan tengahari hari ini, Sk gagah-gagahkan juga keluar dari pejabat untuk bawa Mr Matt gi mandi. Sk jarang makan tengahari di luar sebab pada Sk makan di luar sekarang kosnya amatlah mahal lebih-lebih lagi harga sepinggan nasi campur. Boleh tercekik kita dibuatnya. Jalan yang selamat makan nasi ayam atau apa-apa masakan panas yang dah tahu harganya berapa.. huhu.

Disebabkan Sk berseorangan jadi rasa macam segan pulak nak makan di food court. Ialah, Sk nak tunggu Mr Matt mandi bukannya sekejap. Haruslah lama melepak. Jadi tempat pilihan Sk adalah Sedap Corner. Walaupun orang kata tak berapa nak sesedap namanya tapi itu jer pilihan yang ada untuk kita melepak lama-lama tanpa mengganggu orang lain.

Kalau datang ke sini, Sk suka makan pasta berbanding nasi. Bukankah Sk pernah cerita Sk peminat mee dan pasta. Sk sebenarnya bengan jugak ni sebab mangkuk pasta ni sompek. Ishhh, apalah diorang ni tapi Sk malas nak cakap. Dahlah pagi-pagi semalam Sk dah ngamuk kat satu fast food restaurant ni. Yang tu nanti Sk cerita.. kalau ada mood.. hehehehe.

Okeylah, Sk nak sambung makan. Dah sejuk dah ni. Oh, air tu namanya Langkawi Sunset, phewwww! Mungkin ada penjimatan gula di sedap Corner, kuang kuang kuang :p

1 comment:

  1. Kak...kalau sampai mangkuk sompek pun nah serve customer, dia patut kena sembur kak.... Ada ker patutttt. Kita kat rumah pun tak tergamak nak serve untuk family.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

KEK OH KEK!

Assalamualaikum... DAH sarapan ke tu? Sk ni dah dua hari berturut-turut sarapan dengan kek yang superrr duperrrr jelita. Meh tayang sikit...