MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, April 12, 2016

SELAMAT HARI LAHIR ABANG JAMAL

Assalamualaikum...
 
 
HARI lahir yang ke 50 buat Abang Jamal yang merupakan suami kepada kakak Sk.
Alhamdulillah... macam biasa untuk mereka yang bekerja apabila menyambut ulangtahun ke 50
ada durian runtuh dan kami telah dijemput sama-sama berkongsi rezeki..
sedikit sama merasa, gitu.
Eiiiii... tak sabar pulak tunggu Pak Inche kita umur 50.. muahahahha.
 
 
'Last minute' beli kek.. nak cari yang besar tapi tak ada.
Sudahnya beli dua kek dan tiang talipon.. maka jadilah kek dua tingkat.
Dah macam kek kahwin.. hehehehehe.
 
 
Selamat hari jadi, Abang Jamal.
Banyak jasa Abang Jamal pada keluarga.
Uda doakan semoga Abang Jamal diberikan kesihatan yang baik
dan rezeki yang melimpah ruah, insyaAllah.. Amiiinnn.
 
 
Keluarga kecil tapi besar.. hehehehe.
 
 
Bersama kakak, adik, abang ipar dan anak buah.
 
 
Yeay! Dapat hadiah
 
 
Restoran Makanan Laut Saujana, Gelang Patah menjadi pilihan.
Kelihatan Pelabuhan Tanjung Pelepas dari jauh.
 
 
Wajah-wajah yang kelaparan???
 
 
Pesanan penuh meja.. 50 tahun sekali.. hihi
 
 
Siakap Masam Manis
 
 
Siakap Stim Limau
 
 
Udang Mentega
Sotong Goreng tepung
Udang Sambal
 
 
Doa dibaca.. semoga diperkenankan Yang Maha Kuasa.


Nampak Pak Inche???
 
 
Mana Pak Inche kita????
 

Oooo... Pak Inche kerja daaaaaaaaaa..
tu yang kena tapau tu...
nampak takkkk???
 

3 comments:

  1. Happy birthday juga buat En Jamal
    Kakak selalu makan di Saujana ni SK
    Hubby kakak kan kerja kat CIQ selalulah kami jadikan port makan sebab mereka dah kenal dgn abang dan staff CIQ.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, happy birthday. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. best kan kluarga besar..time kumpul seronok...
    btw walau dh lps shari still nak wish jgk sanah helwah en.jamal..>,<
    may Allah preserve your whole life & family, insyallah

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?