MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, April 12, 2016

SELAMAT HARI LAHIR ABANG JAMAL

Assalamualaikum...
 
 
HARI lahir yang ke 50 buat Abang Jamal yang merupakan suami kepada kakak Sk.
Alhamdulillah... macam biasa untuk mereka yang bekerja apabila menyambut ulangtahun ke 50
ada durian runtuh dan kami telah dijemput sama-sama berkongsi rezeki..
sedikit sama merasa, gitu.
Eiiiii... tak sabar pulak tunggu Pak Inche kita umur 50.. muahahahha.
 
 
'Last minute' beli kek.. nak cari yang besar tapi tak ada.
Sudahnya beli dua kek dan tiang talipon.. maka jadilah kek dua tingkat.
Dah macam kek kahwin.. hehehehehe.
 
 
Selamat hari jadi, Abang Jamal.
Banyak jasa Abang Jamal pada keluarga.
Uda doakan semoga Abang Jamal diberikan kesihatan yang baik
dan rezeki yang melimpah ruah, insyaAllah.. Amiiinnn.
 
 
Keluarga kecil tapi besar.. hehehehe.
 
 
Bersama kakak, adik, abang ipar dan anak buah.
 
 
Yeay! Dapat hadiah
 
 
Restoran Makanan Laut Saujana, Gelang Patah menjadi pilihan.
Kelihatan Pelabuhan Tanjung Pelepas dari jauh.
 
 
Wajah-wajah yang kelaparan???
 
 
Pesanan penuh meja.. 50 tahun sekali.. hihi
 
 
Siakap Masam Manis
 
 
Siakap Stim Limau
 
 
Udang Mentega
Sotong Goreng tepung
Udang Sambal
 
 
Doa dibaca.. semoga diperkenankan Yang Maha Kuasa.


Nampak Pak Inche???
 
 
Mana Pak Inche kita????
 

Oooo... Pak Inche kerja daaaaaaaaaa..
tu yang kena tapau tu...
nampak takkkk???
 

3 comments:

  1. Happy birthday juga buat En Jamal
    Kakak selalu makan di Saujana ni SK
    Hubby kakak kan kerja kat CIQ selalulah kami jadikan port makan sebab mereka dah kenal dgn abang dan staff CIQ.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, happy birthday. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. best kan kluarga besar..time kumpul seronok...
    btw walau dh lps shari still nak wish jgk sanah helwah en.jamal..>,<
    may Allah preserve your whole life & family, insyallah

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...