KAD RAYA PERTAMA

Assalamualaikum...

TRADISI yang tetap hidup setiap kali menyambut raya walaupun ianya sangat 'rare' sekarang.  Sk sendiri tahun ini dah terlupa nak cari kad raya.  Hurmm..  Nak beli memang sempat,  namun nak mengirim,  masihkah sempat.

Kad raya yang pertama Sk terima tahun ini dari Kak Maria Kajiwa.  Dengan sentuhan keemasan dan ya,  macam 3D kan.  

Semoga kita gembira di hari raya nanti Kak MK. 

4 comments:

  1. Cantiknyaa..
    Buat masa ni kita dah dapat 3 kad raya hehehe

    ReplyDelete
  2. Mrs. A dapat satu kad raya so far hahahaa...

    ReplyDelete
  3. waaa. mek kumpul yg ekad je tahun ni. tkde dh nk hantor kad raya

    ReplyDelete
  4. wahhh...kad raya memang susah dah nak dapat zaman canggih sekarang ni..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih