BERAYA DI RUMAH BOS

Assalamualaikum…


Rayakan sebulannnn.. 
Maka sebulanlah kita melebarkan badan gamaknya 
apabila menerima satu demi satu undangan rumah terbuka. 
Kali ini Sk memenuhi jemputan ke rumah bos (baju kuning). 
Sebenarnya Sk ni ada ramaiiiiiiii bos, jadi jangan keliru la ya setiap kali Sk tayang muka bos, orangnya lain-lain, hahaha.

Eh, kebetulan pulak, baru perasan yang berdiri di sebelah kiri dan kanan tu pun bos Sk jugak.

Apa.. Yang mana paling bos?

Cuba teka?


Antara tart nenas yang masuk dalam carta Tart Nenas Paling Sedap Sk makan tahun ini.
Crustnya cair di mulut Bersama inti nenas yang sungguh wallaaaaa.


Mengabadikan kenangan di hadapan kolam ikan rumah bos.


Ikan semua lari nampak kami, hahahaha.
Jangan risau, kami tak makan awak sebab dah kenyang makan ketupat, roti jala dan nasi lemak, hehehehe.

6 comments:

  1. Boss2 SA pun bertukar2 sekarang ni..skrg kat dept baru jaga boss perempuan plak...

    ReplyDelete
  2. wahh.. syokk la gi beraya rumah boss.. boss ramai lak tu.. haha

    ReplyDelete
  3. Raya rumah bossku, mesti dapat duit raya kan

    ReplyDelete
  4. Boss SK nama Sa'adullah ke?

    ReplyDelete
  5. nak gak beraya rumah boss, tapi boss takde....hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih