MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, November 29, 2010

JADILAH...


ASSALAMUALAIKUM wbt

SABTU lepas pergi Nagoya, nak cari kain untuk uniform sekolah Yaya. Hampa, sebab warna kain yang dicari tak ada. Lepas tu singgahlah Giant, konon-konon nak tengok-tengok harga hand mixer.
Dah google juga, jenama kitchen aid yang dicadangkan CMG tu, mak aihhh! Tak mampulah.. hehe.. Nak cari yang bunyi ala-ala manja macam yang dikatakan MamaRempit, kocek pun kenalah manja gak.. huhu.
Tak mahu pening kepala, biasalah di Giant ada macam-macam jenama yang tak pernah dengar pun ada. Akhirnya saya memilih yang ni. Bolehlah, untuk orang yang buat kuih main-main macam saya ni. Sesuai jugalah dengan kocek yang tak berapa nak berisi hujung-hujung tahun nikan. Janji kita putarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! hik.. hik..

4 comments:

  1. jenama faber pun bagus kak...mas ada guna jenama ni...tahan sampai sekarang....

    ReplyDelete
  2. akak setuju, pasal tulah akak ambil faber ni

    ReplyDelete
  3. Salam Yus,
    Akak pun guna yg biasa2 jek...kalau lama sikit guna bunyi mcm2 lagu...kih2...yg penting di gunakan...kira oklah tu dari takde dan pinjam orng....lagi malu sehhh...

    ReplyDelete
  4. Kak Yatie, jgn kata pinjam, nak ckp nak pinjam pun dah tebal muka... hehehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...