Assalamualaikum...
JEMU agaknya dengan masakan di rumah, ER mengajak Sk bertukar selera. Pernah makan di sini sekali dulu.. sebuah seafood restaurant yang terletak di atas air. Dengan melalui lebuhraya Senai - Desaru cepat sahaja kami sampai di sini. Sedap ke?
Urmmmm.. sedap tu subjektif... ikut tekak masing-masing. Kalau ikut tekak Sk....
sedapnyaaa tengok makanan tu. kecur air liur. heheh :D
ReplyDeleteKerang besar penumbuk? Wow!
ReplyDeleteKakak baru nak tinjau tapi kalau dah kata lebih sedap yg di Danga Bay baik makan yg dekat dgn kita aje SK..
ReplyDeleteTapi kalau tak pergi mana tahu kan..
perghhhhhhhhhhhhhhhh
ReplyDeletekbai
Kong kong sepatutnya terkenal dengan ikan pipi tebal kan kak....Kalau ada ikan tu..masak kari...perghhh...terbaikkk. Kat Melaka susah sikit nak jumpa pipi tebal.
ReplyDelete