MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, December 29, 2012

'BLIND DATE' BERSAMA KAK ANIE & CHE LAH MASTERCHEF MALAYSIA 2

ASSALAMUALAIKUM...

comelnya Kak Lady kita
SEKIAN lama berjanji akhirnya semalam tercatatlah satu pertemuan antara Seri Kandi dengan  Kak Anie Coretan Warna Warni Kehidupanku di Karnival Upin Ipin yang berlangsung di Stadium Tertutup Bandaraya Johor Bahru. Bagi kebanyakan blogger yang sezaman dan seangkatan dengan Seri Kandi tentunya mengenali siapa Kak Anie yang merupakan ibu kepada pemilik suara Ehsan dalam Animasi Upin Ipin ini. Kalau jumpa Kak Anie tiada siapa yang menyangka ibu kepada empat anak ini sudah bergelar nenek. Nampak muda sangat orangnya dengan kulit yang halus mulus. Rupa-rupanya Kak Anie ni penjual produk kecantikan, ooo... patutlahhhh.. hehehe. Kebetulan pula stadium ni terletak lebih kurang 200 meter sahaja berjalan kaki dari kolej jadi Seri Kandi pun mengambil kesempatan untuk berjumpa dengan Kak Anie.  Rasanya kalau karnival tu berlangsung di tempat lain tentu agak susah untuk Seri Kandi bertemu dengan Kak Anie memandangkan sudah ada beberapa program yang telah dirancang hujung minggu ini.

pelikkan.. comel jer walaupun pandai masak.. mana pergi zat yang Che Lah masak tu ya???
Sedang rancak berbual dengan Kak Anie, tiba-tiba anaknda Seri Kandi berkata,"Bonda, tu Che Lah.. Che Lah..." Sebenarnya Yaya ni satu sekolah dengan anak Che Lah Masterchef Malaysia musim kedua. Jadi mulanya dia perasan anak Che Lah tulah. Anggun betul Che Lah tau, macammana kita tengok beliau di MCM2 tu dengan suaranya yang seksi tu lagi, hehehe. Sempat jugaklah berbual sepatah dua ayat dengan Che Lah dan Seri Kandi sempatlah bertanya, betul ke Che Lah nak berlakon? Haaa.. memang betul, amboi.. habislah Cik Ta tak boleh cari makan lepas ni, hehehehehe.

agak-agak siapa paling kuat makan???? ;p

inilah Ehsan Upin Ipin.. anak Kak Anie
p/s hari ini Seri Kandi nak baring satu hari suntuk aci tak???

6 comments:

  1. Salam sari...hahahah...yg kuat makan akak ler...gemoknya akak dlm gambar tu..suka rgk che lah ti..slim je..

    ReplyDelete
  2. Amboiiiiiiii bertuahnya. Lepas sorang, sorang dia dapat jumpa. Tak aci!!!!!!!!! Kita pun suka dgn che lah. Aci tak!

    ReplyDelete
  3. siap jumpa che lah tu...:)

    Kak Anie mmg comel, jumpa masa kahwin anak dia dulu, lamanya rasa entah bila nak jumpa kak anie lagi.

    ReplyDelete
  4. tu dia..

    like jumpa2 org2 lain kan..
    dpt tukar2 pdapat dll..

    zat che lah pi ke masakkan..
    zat ayu masak pi badan ayu.

    hahah

    ReplyDelete
  5. christian louboutin uk ipdtfl christian louboutin uk pbgcry christian louboutin uk meybjl http://www.coachoutlet-2013.net
    toms shoes sale fyanvo weixfm toms shoes outlet tchuzg hpgwtz toms outlet online zkomwj http://www.saclouisvuittonoutlet.com

    ReplyDelete
  6. waaaaaah dapat jumpa cik lah tu...best nya

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?