MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, February 21, 2013

SEBAB RAJIN

ASSALAMUALAIKUM...

SERI KANDI tak mahu cerita banyak-banyak. Ini komen dari adinda Seri Kandi yang di'print screen' dari entry Pavlova semalam... ;-))))))))

14 comments:

  1. Wa...oben bru...mkin mju la ye kak bizz lpas ni...:-)

    ReplyDelete
  2. didoakan adinda kusss akan terus maju nanti boleh buka sebuah kedai.. jgn tak cayaa

    ReplyDelete
  3. Oh... dah ada testimoni yg jujur apa nak kata lagi. Jelas dan terang.

    ReplyDelete
  4. pavlova memang sedap kan kak..lagi2 dibuat dengan kasih sayang... psssttt tambahan oven baru... hihi...

    ReplyDelete
  5. owhhh...da ada oven baru yer kak srikandi.. :) x leh jadi ni kene rajin jugak lah m'baking pavlova nih...nak ikut tips yg akak bagi...harap2 m'jd la.

    ReplyDelete
  6. aritu aku ingatkan ko pregnant lagi..hahaha..siyes aku tak pernah makan pavlova.meh jual kat aku pavlova disk yg kecik2..krim aku boh sendiri .atas krim tu nanti aku letak ler epal ke peach ke laici.

    p/s..ngada2 betul kan aku ni..hihihi

    ReplyDelete
  7. Dah agak dahhhhh!!! Mesti sedapppp.

    ReplyDelete
  8. ahah...oven baru...smgt baru...:)

    ReplyDelete
  9. Slm sari..waaa oven bru lg..tu yg lg sedapp kn..moga biz btmbh maju tau..

    ReplyDelete
  10. Wah..oven baru.. Moga bisnes akak bertambah maju..

    ReplyDelete
  11. moraf of the story.. oven baru juga penyumbang pd kesedapan.. :D

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI KEDUA

Assalamualaikum... WALAUPUN Sk jangkakan yang SK mungkin tidak tidur semalaman seperti yang Sk alami semasa mengikuti Kursus Induks...