MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, February 21, 2013

SEBAB RAJIN

ASSALAMUALAIKUM...

SERI KANDI tak mahu cerita banyak-banyak. Ini komen dari adinda Seri Kandi yang di'print screen' dari entry Pavlova semalam... ;-))))))))

14 comments:

  1. Wa...oben bru...mkin mju la ye kak bizz lpas ni...:-)

    ReplyDelete
  2. didoakan adinda kusss akan terus maju nanti boleh buka sebuah kedai.. jgn tak cayaa

    ReplyDelete
  3. Oh... dah ada testimoni yg jujur apa nak kata lagi. Jelas dan terang.

    ReplyDelete
  4. pavlova memang sedap kan kak..lagi2 dibuat dengan kasih sayang... psssttt tambahan oven baru... hihi...

    ReplyDelete
  5. owhhh...da ada oven baru yer kak srikandi.. :) x leh jadi ni kene rajin jugak lah m'baking pavlova nih...nak ikut tips yg akak bagi...harap2 m'jd la.

    ReplyDelete
  6. aritu aku ingatkan ko pregnant lagi..hahaha..siyes aku tak pernah makan pavlova.meh jual kat aku pavlova disk yg kecik2..krim aku boh sendiri .atas krim tu nanti aku letak ler epal ke peach ke laici.

    p/s..ngada2 betul kan aku ni..hihihi

    ReplyDelete
  7. Dah agak dahhhhh!!! Mesti sedapppp.

    ReplyDelete
  8. ahah...oven baru...smgt baru...:)

    ReplyDelete
  9. Slm sari..waaa oven bru lg..tu yg lg sedapp kn..moga biz btmbh maju tau..

    ReplyDelete
  10. Wah..oven baru.. Moga bisnes akak bertambah maju..

    ReplyDelete
  11. moraf of the story.. oven baru juga penyumbang pd kesedapan.. :D

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?