HAPPY BIRTHDAY, IBU!!! - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HAPPY BIRTHDAY, IBU!!!

ASSALAMUALAIKUM...

KAK LONG memanggilnya Umi, Kak Ngah memanggilnya Emak, Sk memanggilnya Ibu, dua adik yang bawah memanggilnya Emak. Apapun nama panggilannya, hari ini Umi, Emak dan Ibu menyambut ulangtahunnya yang ke 73. Alhamdulillah, ibu sihat walafiat menjelang hari ulangtahunnya kali ini.
Kepada ibu, anaknda doakan ibu panjang usia untuk melihat anak cucu membesar dan berjaya di hadapanmu. Semoga diberikan kesihatan yang baik, berbahagia selalu di samping anak-anak yang dikasihi dan anaknda sentiasa mendoakan akan kesejahteraanmu ibu.

mesti tahu dari mana Sk tempah kek yang mabeles nikannnnn...

5 comments:

 1. Salam duhai sarikusss jua ibu tahniah ..wpun 73 mcm 37..hihi patut la dlm fb sarikuss tulis 37... apa rasia ibu? Semoga pjg umo dan bahagia hendaknya... nak mengomel juga ni tapi tak de idea hikhikhikkk..kim slm ibu yee

  ReplyDelete
 2. Yg pnting seprise menjadi.. Happy birthday mak!! Sayang mak sngt2!!

  ReplyDelete
 3. Selamat hari lahir ibu semuga sihst panjang umur dan sentiasa dalam rahmst Allah..amiin
  Masih anggun dan ayu deh

  ReplyDelete
 4. Assalamualaikum

  Anak dan ibu keduanya sooo chomelll

  ReplyDelete
 5. Hppy bday mak!....smuga pjg umur dan diberkati. Ibu sri nampak muda dan sihat lagi.

  ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih