PERSAMAAN ANTARA CINTA DAN GADING - Alam Sari Di Tanah Jauhar

PERSAMAAN ANTARA CINTA DAN GADING

ASSALAMUALAIKUM...
 
HARI ini Sk penat sangat.
Nak buat entri pun tak ada idea.
Cadang tadi nak pergi ke Mini Mart Korea yang Sk baru nampak
(padahal kata kawan dah lama ada.. huhu)
lepas tu teringat ada kelas pulak...
nanti-nantilah pergi.
 
Pagi tadi layan satu folio jer dah dekat sejam..
lepas 'set up' peralatan yang baru masuk makmal
gedebak gedebuk dah tengahari.
Eh, laju sungguh masa berlalu hari ini.
Sk juga sempat siapkan satu 'power point' untuk presentation.
Walaupun penat tapi seronok.
Sk lebih suka penat ada kerja dari tak ada kerja tau.
Tu lagilah penat campur bosan.
Lepas tu buka facebook terpandanglah pulak
foto yang dikongsikan Makcik Monas kita
yang dah lama tenggelam tu.. hihi.
Jangan marah Ween,
akak suka sangat apa yang disebut oleh Mario Teguh tu
 lantas ingin dikongsikan bersama pengunjung
Alam Sari.
 
Katanya...
 
SESEMPURNA- SEMPURNA GADING PASTI ADA RETAKNYA...
DEMIKIAN JUGA DENGAN CINTAMU...



Errrrrr... betul jugakkan...

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih