SAYAP ... dan MAKAN-MAKAN DI C&G - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SAYAP ... dan MAKAN-MAKAN DI C&G

ASSALAMUALAIKUM...


TERLOPONG mulut Kak Long Sk apabila staf Restoran Cookies & Ginger meletakkan hidangan Ribeye Steak (gambar atas) di atas meja. Memandangkan kami duduk berhadapan maka Sk pandang dia dan dia pandang Sk. Sebaik sahaja staf restoran berlalu, kami spontan tergelak. Baik punya 'landing' sayap ni.. :)))) Oh, ya.. Sk pun tak pasti apakah itu, kentang atau keropok sebab hidangannya kali ini agak berbeza dengan hidangan yang pernah kami nikmati sebelum ini.


Okey... sebenarnya Sk nak sambung cerita tentang sambutan hari lahir ibu yang kami raikan di Cookies & Ginger Restaurant yang pernah Sk ceritakan sebelum ini DI SINI. Kiranya kami ni macam buat kejutanlah untuk ibu aka emak aka umi aka nenek. Dan terima kasih banyak kepada Natasya dan seluruh team C&G kerana memberi kerjasama, terima kasih banyak tau.

my elther & younger sis

sejoli
Jom layan gambar lagi...

Buffalo Wings
 
C&G Garlic Cream Spaghetti... soooooooooooooooo sodap!!!
 
My Kak Long dan Ice Lemon Tea-nya
 
Lamb Shoulder
Chicken Chop

ada hal sikit pulak... nanti Sk update ya....

6 comments:

  1. Aduhai kakk....spaghetti garlic tu memang nampak sedap. Teringinnya.... Bila nak gi JB lagi nie...uwaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. wah sedap sungguh nampaknyer menu2 tu !

    ReplyDelete
  3. spegeti tu mmg nampak sgt menyelerakan!

    ReplyDelete
  4. Slm kenal...

    Semua nampak sedap..:-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Nasib baik sayap sebelah aje SK kalau dua dah terbang dah hahaha...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih