MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, March 20, 2014

SAYAP ... dan MAKAN-MAKAN DI C&G

ASSALAMUALAIKUM...


TERLOPONG mulut Kak Long Sk apabila staf Restoran Cookies & Ginger meletakkan hidangan Ribeye Steak (gambar atas) di atas meja. Memandangkan kami duduk berhadapan maka Sk pandang dia dan dia pandang Sk. Sebaik sahaja staf restoran berlalu, kami spontan tergelak. Baik punya 'landing' sayap ni.. :)))) Oh, ya.. Sk pun tak pasti apakah itu, kentang atau keropok sebab hidangannya kali ini agak berbeza dengan hidangan yang pernah kami nikmati sebelum ini.


Okey... sebenarnya Sk nak sambung cerita tentang sambutan hari lahir ibu yang kami raikan di Cookies & Ginger Restaurant yang pernah Sk ceritakan sebelum ini DI SINI. Kiranya kami ni macam buat kejutanlah untuk ibu aka emak aka umi aka nenek. Dan terima kasih banyak kepada Natasya dan seluruh team C&G kerana memberi kerjasama, terima kasih banyak tau.

my elther & younger sis

sejoli
Jom layan gambar lagi...

Buffalo Wings
 
C&G Garlic Cream Spaghetti... soooooooooooooooo sodap!!!
 
My Kak Long dan Ice Lemon Tea-nya
 
Lamb Shoulder
Chicken Chop

ada hal sikit pulak... nanti Sk update ya....

6 comments:

  1. Aduhai kakk....spaghetti garlic tu memang nampak sedap. Teringinnya.... Bila nak gi JB lagi nie...uwaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. wah sedap sungguh nampaknyer menu2 tu !

    ReplyDelete
  3. spegeti tu mmg nampak sgt menyelerakan!

    ReplyDelete
  4. Slm kenal...

    Semua nampak sedap..:-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Nasib baik sayap sebelah aje SK kalau dua dah terbang dah hahaha...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...