SEHELAI DAUN BERTITISAN EMBUN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SEHELAI DAUN BERTITISAN EMBUN

ASSALAMUALAIKUM...

SETIAP hari terpesona dengan gambar yang dipostkan Kak Azlina Hashim. Kak Ina, saya suka sangat gambar ni, izinkan saya mengabadikan tembakan ajaib Kak Ina di blog saya ya. Saja tak mintak izin sebab nak 'surprise'kan Kak Ina, hehehehehehe.




4 comments:

  1. Subahanallah.. memang cantik embun dibbibir daun tu Sari.. akak pun terpegun tengok.. pandai betul dia mengambil gambar tu :)

    ReplyDelete
  2. Wah, kalau pakai lens makro mesti super cantik kan... Subhanallah...

    ReplyDelete
  3. cantik...mula2 tgk igt kan daun setawar :)

    ReplyDelete
  4. Maha Suci Allah, sempurna dan indah sekali..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih