KEK OH KEK!

Assalamualaikum...

DAH sarapan ke tu?
Sk ni dah dua hari berturut-turut sarapan dengan kek yang superrr duperrrr jelita.
Meh tayang sikit


Passion Fruits Coconut Cake
Coconut Cake with Cream Cheese Frosting & Homemade Passion Fruits Curd 


Kek yang gebu dengan rasa premium butter bersama kelapa yang begitu menyerlah.
Dilapisi pula dengan cream cheese frosting dan passion fruits curd yang masam tu
Memang satu gabungan rasa yang mantap
Ditambah dengan rupanya yang ayu ditaburi kuntuman rose kecil yang menambah seri wajah. 


Ini pula Rose Lime Cake
Kek berperisa ros bersama Swiss Meringue Buttercream dilapisi homemade lime curd. 
Sungguh jelita dan rupawan sekali rupanya kan. 


Memandang kek ini terus Sk jatuh cinta. 
Sesuap demi sesuap ke mulut
Memang sukar menepis godaannya. 
Pejam mata menghayati asyiknya rasa. 
Macam ni tak kurus pun tak apa asalkan bahagia. 

Meh nak tempah ke? 
Takkan nak tengok aje,  kan. 
Whatsapp Ct Sweetie
0127959127




1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih