Wednesday, September 20, 2017

KEK OH KEK!

Assalamualaikum...

DAH sarapan ke tu?
Sk ni dah dua hari berturut-turut sarapan dengan kek yang superrr duperrrr jelita.
Meh tayang sikit


Passion Fruits Coconut Cake
Coconut Cake with Cream Cheese Frosting & Homemade Passion Fruits Curd 


Kek yang gebu dengan rasa premium butter bersama kelapa yang begitu menyerlah.
Dilapisi pula dengan cream cheese frosting dan passion fruits curd yang masam tu
Memang satu gabungan rasa yang mantap
Ditambah dengan rupanya yang ayu ditaburi kuntuman rose kecil yang menambah seri wajah. 


Ini pula Rose Lime Cake
Kek berperisa ros bersama Swiss Meringue Buttercream dilapisi homemade lime curd. 
Sungguh jelita dan rupawan sekali rupanya kan. 


Memandang kek ini terus Sk jatuh cinta. 
Sesuap demi sesuap ke mulut
Memang sukar menepis godaannya. 
Pejam mata menghayati asyiknya rasa. 
Macam ni tak kurus pun tak apa asalkan bahagia. 

Meh nak tempah ke? 
Takkan nak tengok aje,  kan. 
Whatsapp Ct Sweetie
0127959127




1 comment:

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..