AL FATEH PRINTING.. KHIDMAT CETAK MURAH DAN TERBAIK JOHOR BAHRU

Assalamualaikum…

Nak cari kedai untuk cetak banner, name card, bunting dan flyers yang berpatutan harganya di Johor
Bahru? 
Program tinggal tiga hari lagi, tapi banner belum siap? 
Atau last minute sangat perlukan name card? 

Jom ke Al Fateh Printing! Kalau tempah name card pagi, insya’Allah tengahari atau petang dah boleh
siap! Hantar design banner hari ni, insya’Allah lusa dah boleh ambil. 
Kalau dah urgent sangat, cuba la nego-nego.. hehe.

Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di bandar Johor Bahru. Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan. 

Mempunyai dua buah cawangan, satu di Taman Universiti dan terbaru 
di Bandar Baru Uda, Al Fateh komited menyediakan perkhidmatan dan servis terbaik buat pelanggan.

Bagi meraikan pembukaan cawangan keduanya pada 18 Julai 2018 yang lalu, Al Fateh menawarkan promosi khas kepada semua pelanggannya. 
Apa yang ditawarkan? Banner Bunting RM1/kaki - siap 2 hingga
3 hari sahaja, flyers murah cepat siap, name card siap satu hari dan macam-macam lagi. 


Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang di Al Fateh Printing! 

Al Fateh Printing 
9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor 

41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor 

Waktu Operasi: 
Isnin – Jumaat 9 am – 10 pm 
Sabtu – Ahad 9 am – 7 pm 

Facebook: 
https://www.facebook.com/alfatehprinting/ 
Instagram: 
https://www.instagram.com/alfatehgemilang/ 
Website: 
http://alfatehprinting.com/ 
Email: 
alfatehorder@gmail.com 

Sales Advisor di BANDAR BARU UDA 
http://www.wasap.my/60167526582 (Kimi) 
http://www.wasap.my/60177406435 (Zahirul)
Office – 07-244 1792 

Sales Advisor di TAMAN UNIVERSITI 
http://www.wasap.my/60103315079 (Cik Izah) 
http://www.wasap.my/601155010694 (Cik Hanun) 
http://www.wasap.my/601155010696 (Cik Nad) 
http://www.wasap.my/601155037562 (Cik Aisyah) 
http://www.wasap.my/60103315078 (Cik Ana) 
Office – 07-5504942 


Terima kasih Al Fateh.
Name card Sk siap cuma sehari.. dahlah murah terlampau… yey!!

7 comments:

  1. cantik sangat kad kak seri..gembira betul kan bila siap dengan sepantas kilat!

    ReplyDelete
  2. Kita pun nak kad nama mcmtu laaaa, cantik sangat!!!

    ReplyDelete
  3. comelll name card kak seri...al-fateh printing superbb terbaikkk...

    ReplyDelete
  4. You can get printing services on

    Print MalaysiaThe blog was absolutely fantastic! Great job, keep it up.

    Printing Malaysia

    ReplyDelete
  5. You can get printing services on a very good website 50 percent a

    Print Malaysia company offeringPrinting Malaysiaservices

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih