SETELAH SEKIAN LAMA TAK MAKAN ASAM PEDAS

Assalamualaikum...

JOHOREAN katanya.. Dengan asam pedas memang tak dapat dipisahkan.  Baru beberapa hari tak dapat asam pedas (sebab asyik makan juadah raya)  hati dah tak tentu arah dibuatnya,  hahaha. 


Siapa yang mampu menafikan keenakan air tangan ibu.  Asam pedas ikan tenggiri ni memaksa Sk bertambah nasi,  hahaha. 
Takpelah gemuk,  selagi ada kita nikmatinya,  insyaAllah. 


7 comments:

  1. Kita hrni masak asam pedas ayam sebab tetamu kawan anak nak makan nasi putih hahaha siap request..hehehehe
    Suka ayat last tu..biarlah gemuk, janji tak menyusahkan orang..
    Kita gemuk dendiam sudah..kurus pun diam kann Kak hehehehe

    ReplyDelete
  2. kita balik kampung ri tu pun bertambah balik kilogram ni..hahaha, bior lerr...nikmati makanan selagi ada, balik JB da tak dapat nak makan macam kat kampung da...

    ReplyDelete
  3. Saya memang duduk rumah....mak dah tak masak sangat..hehe~
    Tapi asam pedass memang sedap sangat arrrr

    ReplyDelete
  4. Asam pedas juga menjadi feberet MyKanda dan anak2...

    ReplyDelete
  5. Asam pedas fav SA...tapi x pandai masak...hahahaha

    ReplyDelete
  6. asam pedas tu tak boleh kata tidak..Wajib..hahaha... kalau mak kita yang masak lagi ler...bertambah

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih