MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Friday, June 22, 2012

BURGER BAKAR NO 1 LAGI!!

ASSALAMUALAIKUM...


kongsi tiga beranak..
BURGER BAKAR LAGI???
menang 8 undi.. hihi

SEBENARNYA ini adalah hadiah 'makan percuma' dari Burger Bakar No 1 (BBN1) apabila saya menang peraduan yang dianjurkan BBN1 bermula 7 Jun 2012 sehingga 14 Jun 2012. Sudah rezeki, kebetulan dalam tempoh itu saya membeli BBN1 dan pemilik BBN1 ini yang mencadangkan agar saya terus ke Facebook Page BBN1 di sini. Pada mulanya memanglah tak perasan pun ada peraduan, entah kenapa tetiba terbaca post yang terkebawah sikit tulah baru tahu ada peraduan yang dah nak dekat sangat 'due'nya.. huhu.
sila telengkan kepala... errr.. gambar tu tak 'blur'.. cuba buka mata besar-besar sikit :p
Dan masih ingat gambar ini dalam entry saya sebelum ini? Saya gunakan gambar ini dan mengajak kawan-kawan mengundi dalam satu post di wall saya. Yang kelakar lebih ramai yang 'like' post saya daripada yang undi di page yang sepatutnya. Apapun Alhamdulillah kerana saya terpilih juga antara dua pemenang.. terima kasih banyak kepada yang tolong undi. Nak ajak kongsi tu macam tak dapat, mudah-mudahan rezeki kawan-kawan dalam bentuk yang lain pula, insyaAllah. :-)))

Malam tadi sempat jugalah berbual dengan tauke burger yang masih muda belia ini tapi lupa nak ambil gambar pulak. Menurut Wan, sekarang ini BBN1 masih menghadkan bekalan daging burgernya sebanyak 200 biji sehari dan biasanya semuanya akan habis dalam anggaran jam 1 pagi. Dan baru-baru ini semua 200 biji tu habis sebelum jam 10.30 malam jadi saya nak ingatkan kepada sesiapa yang teringin makan BBN1 ni agar datang awal sebelum kehabisan. Sesiapa yang ingin membuat tempahan melalui telefon bolehlah berbuat demikian sebelum jam 7.00 malam dan tempahan melalui telefon adalah terhad bagi memberi peluang kepada pelanggan yang lain.
harga bermula dari RM1.50.. lepas tu nak tambah apa-apa bagitahu jer.. (kredit gambar fb page BBN1)
Kepada yang masih tertanya-tanya lokasi BBN1 ini, BBN1 terletak di Jalan Bestari 2/2, lokasinya betul-betul di pintu masuk lot parking kereta Giant Bukit Indah/ Nusa Bestari. BBN1 juga menyediakan beberapa meja untuk makan di situ tapi paling best bungkuslah, makan kat rumah sebab kena buka mulut besar-besarkan.. ;p


map.. pun kebas gambar dari fb page BBN1.. jangan marah Wan.. ni akak tolong promosi.. harus bagi diskaun lebih sikit lepas ni.. ;-))))))

10 comments:

  1. uihh laaaa masak nak mengabihkan satu burger tu!

    ReplyDelete
  2. Terbaikkkkkkkkkkkk kecur gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ni... tahniah!!! agaknya terlepas pandang.. kalau tak sure punya UNDI! tak pe next time nanti tolong undi k.. hadoii sedap benor tu

    ReplyDelete
  3. Ini kalau kak zu makan ni, sampai dua hari kenyang....tingginya burger nih...memang kenyang sungguh laaaa kan kalau dpat makan.

    ReplyDelete
  4. seriusss...

    ayu pula y terharu..
    tahniah sis....


    bab makan syer2 tu mmg terbaik...

    ReplyDelete
  5. Hi Sari...nak kene terjah nih...biase gi kat Jusco bukit indah hmmm giant belum lagi...kedai ni depan entrance giant ek? orait! by the way..TQ bebanyak la sudi follow blog saya ari ni

    ReplyDelete
  6. perghhhh mmg terbaekkkk tu...kecur n lapo dibuatnye...

    ReplyDelete
  7. wah...mana2 org dok cakap ttg kesedapan brger bakar...teringin nak rasa...hehe..

    ReplyDelete
  8. nak try la burger bakar no1 nie .

    ReplyDelete
  9. nak try la burger bakar no1 nie .

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?