Buat Pautan??? blog surirumah: Gulai Daging Bawang Goreng tanpa santan - Alam Sari Di Tanah Jauhar

Buat Pautan??? blog surirumah: Gulai Daging Bawang Goreng tanpa santan

blog surirumah: Gulai Daging Bawang Goreng tanpa santan

Assalamualaikum...

SEBENARNYA masa nak post komen kat entry Gulai Daging Bawang Goreng Tanpa Santan (mak aihhhh.. panjangnya tajuk) kat blog Kak PB ni, SK tertekan butang pautan. SK memang tak pernah tekan butang pautan ni dan tak tahu apa fungsinya. Terkejut SK. SK ingatkan eh, kenapa windows untuk komen KakPB jadik macam ni. Rupanya bila SK flash back, SK salah klik. Lepas tu sajalah gatal kan, nak tengok apa jadi..

Testing! Testing!!

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih