MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, October 4, 2013

Buat Pautan??? blog surirumah: Gulai Daging Bawang Goreng tanpa santan

blog surirumah: Gulai Daging Bawang Goreng tanpa santan

Assalamualaikum...

SEBENARNYA masa nak post komen kat entry Gulai Daging Bawang Goreng Tanpa Santan (mak aihhhh.. panjangnya tajuk) kat blog Kak PB ni, SK tertekan butang pautan. SK memang tak pernah tekan butang pautan ni dan tak tahu apa fungsinya. Terkejut SK. SK ingatkan eh, kenapa windows untuk komen KakPB jadik macam ni. Rupanya bila SK flash back, SK salah klik. Lepas tu sajalah gatal kan, nak tengok apa jadi..

Testing! Testing!!

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...