KING & QUEEN OF KONG... KING KONG??? - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KING & QUEEN OF KONG... KING KONG???

ASSALAMUALAIKUM...

MAKIN hari rasa badan ni makin besar apabila baju-baju mulai ketat di lengan dan di pinggang. Makin hari rasa badan ni makin berat apabila sukar bangun selepas sujud atau duduk tahiyat awal. Seluar yang dipakai terasa sempit. Kain yang dipakai terasa menyepit. Nak sangkut hook pun rasa hilang separuh nafas. Apa nak buat??? Apa nak buat??? Tulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! SK tak mo jadi king kong :-((((((

tahan nafas SK... tahan nafas... tahan nafassssssssssss!!!


7 comments:

  1. kalau kurus keding...ramai yg bertanya pulak..sakit ke..tak lalu makan ke...kalau berisi...pun ditanya jugak...senang hati kut...ishhh mulut manusia mmg tak boleh ditutup hehe

    ReplyDelete
  2. Betul tu kamsiah....kita pon ssh hati gak klu ditanya camtu :)

    ReplyDelete
  3. Mesti pakaian akak mengecut tu masa cuci.....

    ReplyDelete
  4. Salam kenal.
    Mama pun dr selatan! Suka dgn nama tu.
    Moga ukhwah terus terjalin.

    ReplyDelete
  5. adakah disebabkan badi cheese tart? adakah tuan dia sambil packing sambil suap ke mulut? hehehe...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih