KETAM MASAK SAMBAL.. GAMBAR JER TAU! - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KETAM MASAK SAMBAL.. GAMBAR JER TAU!

ASSALAMUALAIKUM...

ANDA peminat ketam? SK ni bukan peminat ketam ya sebab setiap kali SK makan ketam, SK akan makan dengan susah payah, huhuhu. Hantu ketam tentulah ER dan ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Maka Iman pun telah dikategorikan sebagai hantu ketam.

Ketam sambal ni SK cuma makan sebelah jer, tupun bahagian badannya yang lain SK campak dalam pinggan ER sebab SK adalah sangat ngeri nak pecahkan sepit ketam tu walaupun SK dahpun ketuk siap-siap sebelum memasak, hehe.

Okeyy, cerita sebenarnya ialah SK tak minat ketam masak sambal, huhuhu. Sebab tulah makannya sebelah jer. Tapi dah orang yang beli kata nak masak sambal, kan.. kita turutkan juga. Walaupun sebenarnya SK boleh jer nak tarik seekor dua buat masak lemak atau black pepper tetapi SK adalah malas, ngeh ngeh ngeh!

1 comment:

  1. hoho..nk jugak. Nyesal tak mkn dulu nasik td kan skrang dah lapa.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih