TRIPLE CHOCOLATE CHEESE TART

ASSALAMUALAIKUM...

HAAAA.. Tu dia untuk pencinta coklat. Dari crust, filling, krim dan hiasan semuanya berasaskan coklat. Pendekkata 200% coklat tau. Resepi sama dengan resepi yang Sk kongsi sebelum ni ya. Untuk resepi  crust atau tart shell anda boleh gunakan resepi black forest cheese tart. Yang lain- lain ikut sahaja aturan resepi Chocolate Cheese Tart yang Sk kongsi dua hari lepas rasanya. Taburkan krim dengan coklat chips atau chocolate rice sebelum dibakar selama 9 hingga 10 minit seperti biasa. Nyummmmm!!!

4 comments:

  1. ala sedap sgt nampak nih
    tp jauh lah pulak
    anak2 n suami suka sgt coklat

    ReplyDelete
  2. Ya Allah sari...menyiksa jiwa raga ku hu3...akak wat tp tk gebu wawawa....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak..nape lepas bakar cheese coklatnye merekah ye..

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..