BADAN UNTUK AWAK

BADAN UNTUK AWAK. .
KEPALA untuk saya.


Sk bukanlah peminat kepala ikan
Tapi kalau dah semua tak nak kepala,  siapa yang nak makan. 

Uishhh..  Sedap jugaklah kepala ikan rupanya. 
Patutlah kari kepala ikan mahal!! 

Ini untuk orang yang tak makan kepala. 
Tekak lembut tak boleh makan ikan kecik nanti tertulang,  huhuhu. 


5 comments:

  1. sedap ye kak seri makan kepala tu.. patut mahal kan..

    ReplyDelete
  2. wahhh.. sedap :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    Entry terkini :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/blogwalking-mood-karyaku-paridah-ishak.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/hindari-sifat-malas.html
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/5-julai-2018-bday-furqan.html

    ReplyDelete
  3. saya pun tak makan sangat kepala ikan..peminat badan dan ekor ikan je..hahaha

    ReplyDelete
  4. Kita suka kepalanyaaa..kalau di beri pilihan badan dan nyawa, ku pilih kepala hahahaa

    ReplyDelete
  5. ain suka kepala kak seri woii..haritu dekat ateh corner nak berebut kepala dengan sis lin..tapi ain bagi jelah dkt sis lin.hhahahaa..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih