100% ORIGINAL GARLIC BALM BY ZM BEAUTY - Alam Sari Di Tanah Jauhar

100% ORIGINAL GARLIC BALM BY ZM BEAUTY

Assalamualaikum... 

No automatic alt text available.


ANDA ingat tak, orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk mereka pergi dapur ambil bawang putih dan titik(ketuk/hancurkan/tumbuk), kemudian letak dalam minyak kelapa dan sapu ke dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang mereka cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik hehehe.
Memperkenalkan GARLIC BALM.
Inovasi petua nenek moyang yang digunakan sejak berkurun lamanya untuk merawat batuk dan selsema iaitu daripada minyak bawang putih kepada GARLIC BALM untuk memudahkan penggunaan oleh ibu-ibu moden yang totally busy seharian berkerja.
Ia sangat mudah digunakan berbanding menggunakan minyak bawang putih bila mana anda perlu susah payah mengetuk bawang putih untuk dijadikan minyak bawang putih...Dengan GARLIC BALM anda boleh menjimatkan masa disamping menghindari risiko meleleh @ tumpah memandangkan GARLIC BALM hadir dalam bentuk solid dan mudah digunakan...
Jika anda menghadapi Anak batuk terlalu lama,Hingus anak asyik meleleh je dan malam-malam tidur terganggu sebab hidung tersumbat,
anda memang kena dapatkan GARLIC BALM
Tak nak ke Merawat Batuk?
Tak nak ke Merawat Selsema??
Tak nak ke Merawat Asma ringan & Menghangatkan badan???

Jika anda serius untuk mengatasi Anak batuk terlalu lama, inilah caranya!

Garlic Balm by ZM Beauty
100% Original

FB : Zuraini Muhammad
Page : Garlic BALM zm beauty
IG : @zmbeautybrand
Website : www.garlicbalm.com
WhatsApp : 011 32484182
Call : 07 75550792




2 comments:

  1. wah bagus jugak ye ada produk ni sekarang

    ReplyDelete
  2. Senang dan mudah sekarang, calit-calit je, tak payah nak menumbuk segala kann..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih