Monday, April 23, 2018

MAKAN DI FANPEKKA BY SDS

Assalamualaikum...

CERITERA makan hujung minggu lepas.
Sk berdua saja dengan Iman sebab Encik Rizar ada tugasan.  Bila berdua macam ni, langkah kaki memang panjang sikit.  'Ladies day out' katanya,  kahhhhh.

Ni semua sebab terkena hasutan Sis Lin la... 
Sk sebenarnya pernah sekali ke cafe SDS di Taman Universiti dan memang biasa nampak cafe-cafe milik bakery tapi macam tak pernah pulak nak singgah.  Tapi baca post Sis Lin pasal cafe sds ni terasa ingin pulak nak mencuba. 


Ternyata tak menyesal pun makan hasutan
 Sis Lin ni. Kiranya tak terpedayalah sebab apa yang dikata tu benar belaka. 
Sedap rupanya makan di sini dalam suasana yang santai dan harga yang agak berbaloi.
Sk dan Iman sama-sama makan pasta. 

Pilihan Sk
Spaghetti with Cream Sauce
Dihidang bersama Smokey Chicken. 
Memang sedap ditambah cheese yang bergulung-gulung lalu kat anak tekak. 

Iman pula pilih Spaghetti dalam Tomato Sauce. Ala-ala bolognese la..  Dalam tu ada chicken grilled yang sangat sedap. 

Paling best kita boleh terus apply untuk jadi member dan dapat diskaun pada hari yang sama.  Tak sabar nak tunggu 15hb untuk menikmati diskaun 50%.
Tungguuuuu!! 

7 comments:

  1. ala...kite belum buat lagi member kad sds ni kak. nanti nak buat jugalah :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha hasutan ku mesti terkena sasarannya ha ha ha..
    Jom kita pakat dating 15hb he he he

    ReplyDelete
  3. terliuq jadinya.

    semua sedap2 keliharannya.

    ReplyDelete

  4. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..