Assalamualaikum WBT
AGAK terkejut kawan sekerja Sk bila diberitahu Sk hari-hari memasak (tipu).
"Bukan kau selalu makan kat luar ke?" Tanya Napi. Haaa.. ni mesti species add friend kat fb tapi tak pernah 'like' dan komen 🤣. Oh ya, Napi ni merupakan kawan sekerja Sk sejak dari Bukit Senyum cuma dulu kami lain-lain jabatan. Cuma sejak tahun ini kami bekerja bersama di bawah satu bangunan.
Eh sama kita posting asam pedas, cuma malas nak taip panjang ha³ .. ye Kak, kalau asam pedas mesti nak telur dadar kann.. moga Mak akak terbuka seleranya nanti ..
ReplyDeletesedapnya asam pedas tu
ReplyDeleteammi belum pernah masak tetel sendiri...dan sebenarnya jarang juga ambil kalau ada sebab ngeri tengok lemak.
ReplyDeleteMemang best guna periuk tekanan noxxa... MYiDEAKiNi pun ada juga periuk tu.. itu hari masak sup lidah guna periuk noxxa.. Memang padu sup lidah & lembut... Nyum nyum.. Dijemput untuk join segmen MYiDEAKiNi yer....🤝😊
ReplyDeletetelur dadar tu wajib kalo mkn ngan asam pedas....sama juga kalo ngan tomyam or sup tulang...kiranya pelengkap
ReplyDelete