PENANGAN PAK TUA

ASSALAMUALAIKUM...

SELALUNYA kalau dah penat malas nak buat entri baru, tapi nak juga tayang Majalah Jelita ni.

Tak pasal-pasal.. dah berapa tahun tak lagi membeli Jelita, hari ni terbang RM8 semata-mata nak tengok dengan mata kepala sendiri resepi Pak Tua masuk majalah. Tak mo pinjam-pinjam orang punya.. nak simpan sendiri buat kenangan dan koleksi peribadi.. hehe.

Pulak tu keluaran istimewa, dapat lagi 'free gift' ubat gigi Darlie dengan lotion Johnson & Johnson, siap kena sakat dengan uncle tauke kedai majalah tepi Mydin tu. Agaknya dia ingat saya ni nak jadi pengantin kot beriya-iya beli majalah edisi khas perkahwinan... hahaha.. pengantin basi.. kuang.. kuang.. kuang..

Layannnnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzz!!


1 comment:

  1. salam sari yusa...
    Tuu diaa..hehehe, pstt saya pun sama u, dah lama tak beli majalah mcm ni, sekali teruja sangat..rembat lah juga...hehehe

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..