<strong>PENANGAN PAK TUA</strong> - Alam Sari Di Tanah Jauhar

PENANGAN PAK TUA

ASSALAMUALAIKUM...

SELALUNYA kalau dah penat malas nak buat entri baru, tapi nak juga tayang Majalah Jelita ni.

Tak pasal-pasal.. dah berapa tahun tak lagi membeli Jelita, hari ni terbang RM8 semata-mata nak tengok dengan mata kepala sendiri resepi Pak Tua masuk majalah. Tak mo pinjam-pinjam orang punya.. nak simpan sendiri buat kenangan dan koleksi peribadi.. hehe.

Pulak tu keluaran istimewa, dapat lagi 'free gift' ubat gigi Darlie dengan lotion Johnson & Johnson, siap kena sakat dengan uncle tauke kedai majalah tepi Mydin tu. Agaknya dia ingat saya ni nak jadi pengantin kot beriya-iya beli majalah edisi khas perkahwinan... hahaha.. pengantin basi.. kuang.. kuang.. kuang..

Layannnnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzz!!


1 comment:

  1. salam sari yusa...
    Tuu diaa..hehehe, pstt saya pun sama u, dah lama tak beli majalah mcm ni, sekali teruja sangat..rembat lah juga...hehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih