MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, June 1, 2010

PENANGAN PAK TUA

ASSALAMUALAIKUM...

SELALUNYA kalau dah penat malas nak buat entri baru, tapi nak juga tayang Majalah Jelita ni.

Tak pasal-pasal.. dah berapa tahun tak lagi membeli Jelita, hari ni terbang RM8 semata-mata nak tengok dengan mata kepala sendiri resepi Pak Tua masuk majalah. Tak mo pinjam-pinjam orang punya.. nak simpan sendiri buat kenangan dan koleksi peribadi.. hehe.

Pulak tu keluaran istimewa, dapat lagi 'free gift' ubat gigi Darlie dengan lotion Johnson & Johnson, siap kena sakat dengan uncle tauke kedai majalah tepi Mydin tu. Agaknya dia ingat saya ni nak jadi pengantin kot beriya-iya beli majalah edisi khas perkahwinan... hahaha.. pengantin basi.. kuang.. kuang.. kuang..

Layannnnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzz!!


1 comment:

  1. salam sari yusa...
    Tuu diaa..hehehe, pstt saya pun sama u, dah lama tak beli majalah mcm ni, sekali teruja sangat..rembat lah juga...hehehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...