MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, June 6, 2010

GIVE AWAY 'CAYANG IBU"

ASSALAMUALAIKUM..

RANCANGNYA hari ini nak ke Tasik Banding, tapi tunggu punya tunggu.. dah pukul 5 pun tak bertolak lagi.. hehe.. Tadi pagi, masa 'blogwalking' kat blog kawan-kawan, owhhhh.. rupanya saya telah di'tag' oleh Ayu~Hadifhadifah. Mula tu ingat nak buat esok-esok, tapi terlanjur menunggu ni, siapkan sekaranglah. Sebenarnya, banyak lagi tag yang tak terbuat ni, sampai lupa pun ada, jadi terlanjur ingat dan ada masa ni saya buat sekejaplah.. hihi.

Ini merupakan 'contest' sebenarnya dari blog 'MAKE UP MY PASSION', tak kissahlah tu, janji buat juga tag dari Ayu ni, nanti merajuk pulaklah mak budak tu... hihi. Jadi.. apa nak buat ya.. Masukkan gambar saya dan anak dara seorang tulah..



kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah klik di sini ya..

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...