PUDING CINTA... puding lagi!! - Alam Sari Di Tanah Jauhar

PUDING CINTA... puding lagi!!


ASSALAMUALAIKUM wbt

PUDING lagi!!! Hik.. hik... saja melihat roti dalam bungkusan yang ada lagi separuh tu, saya merajinkan diri membuat lagi puding roti yang sangat sedap itu. Kali ni saya buat dua lapisan warna jer, merah jambu dan separuh adunan lagi saya letak bancuhan koko dan air panas. Gambar puding malas nak snap subuh-subuh tadi, maklumlah, kita nak pergi bekerja kan.. kih.. kih.. kih. Gambar kat atas tu, adunan pink yang terlebih.. hik.. hik.. Letak nama puding cinta, pasal ada banyak luv2 tu. Resepi boleh tengok di sini. Nyum.. nyum...

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih