MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, December 29, 2012

TARANTULA SERANG GADIS SEDANG MANDI

ASSALAMUALAIKUM...

TERKEJUT Seri Kandi bila baca tajuk berita di muka depan akhbar Berita Harian yang baru ER bawa balik petang tadi, Tarantula serang gadis sedang mandi, kemudian ada ditulis di situ di muka surat berapa berita itu dimuatkan. Seri Kandi tambah terkejut sebab ia dimuatkan di muka surat 9. Setahu Seri Kandi yang hari-hari membelek Berita Harian, ini berita dalam negara. Di Malaysia ada tarantula???? Dengan 1001 resepi pertanyaan, Seri Kandi selak laju-laju muka surat 9. Mangkuk tingkat tollah! Eiiii.. geram tau ;p

Selamat Pengantin Baru, Apex & Leuney :-)
mukasurat 9 tu berita tempatan maknanya
hakikatnya tiada siapa yang diserang tarantula.. huhu.. kena tipu ;p
Seri Kandi marah ni tau!

tengok muka Abam Aaron terus tak jadi marah ;-))))))

 


4 comments:

  1. uohhh he he
    ingatkan tadi...seram jg kalau betul tu kan

    ReplyDelete
  2. kikikiki...

    ayu pun fikir betul2..

    arron mmg hensemm kan.. tapi comel lg hubby ayu.. hehh

    ReplyDelete
  3. shida punya la cepat2 baca entry akak nie nak tau rupa tarantula tu huhuhu....grrrrrrrrrrrrrrrr..

    dah le terlepas tengok fear factor ep pertama

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?