MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, March 18, 2014

KAPTEN ZAHARIE AHMAD SHAH... PULANGLAH!!!

ASSALAMUALAIKUM...
















WALAUPUN tidak kenal beliau secara peribadi namun hati ini terusik jua kerana beliau adalah antara sahabat abang ipar Sk yang datang melawat jenazah abang ipar Sk DI SINI.

Kapten Zaharie Ahmad Shah.. pulanglah!!! Pulanglah sebagai wira!!!

 
Sumber
 
#doadanharapanuntukMH370

13 comments:

  1. InshaALLAH!!!!semoga ALLAH permudahkan penemuan MH370

    ReplyDelete
  2. Teruskan doa-doa kita buat semua SK...
    Insya-Allah pasti ada titik nokhtahnya.

    ReplyDelete
  3. jgn putus asa..sama2 kt trus berdoa..hnya pd Allah kt berserah

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. semuga Allah pertemukam kita dgn satu kepastian..imsyaallah...sama sama lah kita doakn

    ReplyDelete
  6. rasa sebak...moga Allah permudahkan semuanya...

    ReplyDelete
  7. Liza yg tak kenal pun rasa sebak ...insyaallah semua akan pulang dgn selamat, Allah itu Maha Pengasih...sama2lah kita semua berdoa, jgn putus asa..

    ReplyDelete
  8. Saya percaya dia adalah antara aset negara yang bernilai. Semoga dia diberikan kemudahan dalam usahanya.

    ReplyDelete
  9. Semoga mereka semua pulang dgn slmt.Aaminnn

    ReplyDelete
  10. malam tadi tengok video ni dalam berita kat tv.
    Moga usaha dan bantuan dipermudahkanNYA dalam misi mencari pesawat ini..

    ReplyDelete
  11. Ramai yg mengharap.........semuanya atas kuasa Allah.

    ReplyDelete
  12. Berharap ada kemudahan dan ada jln penyelesaian dr Allah utk dia dan semua krew n anak2 kapal...Aameen..

    ReplyDelete
  13. Hanya Dia Yang Maha Mengetahui..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?