MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, May 16, 2016

SUMBAT 2

Assalamualaikum...
 
NAK sumbat lagi cerita Sk selama berkampung di PJ.
Semoga anda bertabah membacanya.. hehe
Errr.. ada ke yang nak baca???
 

 
Jalan.. jalan jugak
kerja sekolah wajib buat
Iman akan ambil peperiksaan penting tahun ni
Kembalilah debaran macam masa dia nak ambil UPSR dulu
hehehehe.
 
Okey.. Jom kita mamam dulu..
 
 
Amboiiii... awalnya turun...
 

 
Makan di Paya Serai kena rajin bergerak
sebab ia ada banyak kaunter
mula-mula makan western
sedap-sedap belaka
tengah laparlah katakan..
 


 
Sebab semalam sedap
hari ni ambil lagi makanan India
nyummeh!
 

 
Mee Sup
Chinese Style
ni dah makan separuh baru ingat nak ambil gambar
heheheh
 
 
Ada Nasi Kuning
dihidangkan bersama Kari Ayam yang mabeles
serta sambal sotong (Sk tak ambil.. tak mahu kacau rasa kari
Yang lain-lain tu belasah jerlah ambil sikit-sikit
buat syarat.. hehehe
 

 
Lepas tu Pak Inche ajak jalan-jalan ke mall
Sk pilih Paradigm Mall
sebab ada Kaison
mih mih mih
 


 
Lepas tu cari rojak mamak yang terkenal di depan Giant Kelana Jaya
kata ER, inilah Giant yang pertama dibuka dalam Malaysia
rumah kedai jer
 


 
Ada rojak
wajib ada cendol
kembung perut.. huhu
 

 
Malam tu
kami ke A&W PJ
A&W yang terawal dibuka di Malaysia
betul ke?
Sk tak pasti
 
Pilihan Sk
Coney Dog (betul ke eja??)
Curly Fries dan Minuman Wajib
Float.. aduyaiiii..
sungguh nostalgia..
 
bersambung...

2 comments:

  1. bestnya..kaison tu tmpt y teringin sgt nk pergi kak..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum SK...betul tu kalau dah bercuti bila dah balik mmg terasa malas nak ke dapur...dah sedap lepas mkn tinggal...nak mkn order jer kn...;)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

INAYAH - AKU MAHU PULANG

Assalamualaikum... Alhamdulillah. Akhirnya, Telemovie INAYAH akan ditayangkan di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 ma...