MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, May 16, 2016

SUMBAT 2

Assalamualaikum...
 
NAK sumbat lagi cerita Sk selama berkampung di PJ.
Semoga anda bertabah membacanya.. hehe
Errr.. ada ke yang nak baca???
 

 
Jalan.. jalan jugak
kerja sekolah wajib buat
Iman akan ambil peperiksaan penting tahun ni
Kembalilah debaran macam masa dia nak ambil UPSR dulu
hehehehe.
 
Okey.. Jom kita mamam dulu..
 
 
Amboiiii... awalnya turun...
 

 
Makan di Paya Serai kena rajin bergerak
sebab ia ada banyak kaunter
mula-mula makan western
sedap-sedap belaka
tengah laparlah katakan..
 


 
Sebab semalam sedap
hari ni ambil lagi makanan India
nyummeh!
 

 
Mee Sup
Chinese Style
ni dah makan separuh baru ingat nak ambil gambar
heheheh
 
 
Ada Nasi Kuning
dihidangkan bersama Kari Ayam yang mabeles
serta sambal sotong (Sk tak ambil.. tak mahu kacau rasa kari
Yang lain-lain tu belasah jerlah ambil sikit-sikit
buat syarat.. hehehe
 

 
Lepas tu Pak Inche ajak jalan-jalan ke mall
Sk pilih Paradigm Mall
sebab ada Kaison
mih mih mih
 


 
Lepas tu cari rojak mamak yang terkenal di depan Giant Kelana Jaya
kata ER, inilah Giant yang pertama dibuka dalam Malaysia
rumah kedai jer
 


 
Ada rojak
wajib ada cendol
kembung perut.. huhu
 

 
Malam tu
kami ke A&W PJ
A&W yang terawal dibuka di Malaysia
betul ke?
Sk tak pasti
 
Pilihan Sk
Coney Dog (betul ke eja??)
Curly Fries dan Minuman Wajib
Float.. aduyaiiii..
sungguh nostalgia..
 
bersambung...

2 comments:

  1. bestnya..kaison tu tmpt y teringin sgt nk pergi kak..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum SK...betul tu kalau dah bercuti bila dah balik mmg terasa malas nak ke dapur...dah sedap lepas mkn tinggal...nak mkn order jer kn...;)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?