MAJLIS TAHLIL & DOA SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN

Seri Kandi Tanah Jauhar
4

 Assalamualaikum WBT 


ALHAMDULILLAH, esok kita akan mula berpuasa di bulan Ramadan 1447H. Maaflah ya, dua tiga hari ni blog ni sepi aje. Tuan Tanah busy campur penat campur tak ada idea. Masak pun malas nak ambil gambar dah sekarang, hihihi. Dan minta maaf jugak kepada rakan blogger kerana tiada kunjungan ke blog rakan-rakan. InsyaAllah, nanti kalau mood sudah kembali, Sk singgah ya.


Jumaat lepas, di pejabat, berlangsung Majlis Tahlil dan Doa Selamat sempena menyambut bulan Ramadan. Di samping itu, juga diadakan sambutan hari lahir bagi mereka yang lahir pada bulan Januari, Februari dan Mac.



Sebelum makan, kita bergambar dulu la ramai-ramai.

Wanita sahaja.



Jamuan.. Soto by Kak Timah. 



Cocktail, Spaghetti Carbonara dan Popcorn Chicken.



Pizza, dessert dan buah-buahan. Semua juadah secara potluck. Sk dan rakan admin kongsi tempah Nasi Beriani jer yang senang. Dah tak kuasa nak masak-masak sekarang, hihi.



Burppp.. Alhamdulillah.

Post a Comment

4Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

  1. ramai yg ada majlis sblum ramadhan ..meriah smua bergmbr rmi2 tu

    ReplyDelete
  2. Meriahnya menu macam2 ada. Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  3. SK paling tinggi, dalam gambar. Bestnya, macam-macam ada tu. Selamat berpuasa, SK.

    ReplyDelete
  4. Meriah menunya... Banyak ofis buat jamuan/kenduri sambut Ramadhan skrg ni kan... Ofis suami pun buat, last week.
    Selamat berpuasa ye SK

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!