MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, March 9, 2011

ABC TANJUNG

ASSALAMUALAIKUM wbt

INI gara-gara promosi dari mamanajla lah saya sampai ke sini.
Dah berapa kali lalu sini pun tak perasan ada signboard kuning terpacak
ABC Tanjung

yang femes ni ha (terlupa lak nak ambil gambar). Ni singgah semasa dalam perjalanan balik ke JB dari KL beberapa minggu yang sudah. Kami berdua jer, Yaya tak ikut.. (cemburu betul Yaya tengok gambar ABC tu)... hahaha.... layanzzzzzzz!

Biasalah... kat mana-mana pun air mesti sampai dulu... tapi ada gak yang kita dah nak tercekik pun air tak sampai-sampai... huhuhu...

Ini ER punya air... Coconut Shake Special... perghhhh!
Memang istimewaraga...


Ini Puan Sari punya... ER pun tiru saya order ni jugak,
jadik saya tak dapat ngecek ER punya sebab sama... ngeh.. ngeh.. ngeh...!
Haaaa????
Apa kat dalam tu???
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Mee Kari Istimewa... sedap.. sedap..!
Sesuai untuk hantu kari... kih.. kih.. kih!

Otak-otak mesti ada ha!

Sesiapa yang hendak ke sini silalah telefon ke nombor ini terlebih dahulu kerana anada akan mendapat diskaun... betullah... tak tipu...

012-6952182

Jemput ya...


15 comments:

  1. wow sedapnya.kalu dtg kuala kangsar silatry laksa idris dgn ABCnya...mmg sedap....menu minuman paling specialkat situ air bandung hitam.kat pekan kuala kangsar pon ade medan laksa dan air cendol...sdp jugak...ade masa cuti2 msia la ke seluruh perak.

    ReplyDelete
  2. walaweii... tergoda dan tertawan lah tgk mee kari dan ais kacang tu tapi jauh la dr tmpt lia.. huhu...

    ReplyDelete
  3. mmg tergoda ni...sejuk jer tekak ni...bile mkn ABC tu...

    coconut Shake nk jugak...tak pe la kite minum air kosong jer la..kat opis ni...

    ReplyDelete
  4. Salam Sari,
    kat mana tempat makan ni, kat JB ke

    ReplyDelete
  5. adeiii...tgk gambar pun dah terliur...camna la nak berdiet ni hehe

    ReplyDelete
  6. ABC dia kacang beso-besoooo...rasa macam nak jilat jilat skrin nihh...dah la ngah panas panas nihhh..


    *tq sudi jadi follower akak..seb baik sari komen,boleh akak jejak... sebb sari tak tinggalkan link kat follower tu...*

    rajin rajin kita bertandang yer...:)

    ReplyDelete
  7. waahhhhh bestlaaaa semua tuuuu puan sari....mencuri perasaan betul laaa tgk air kelapa ngn abc tu...

    ReplyDelete
  8. napok sedak jah ABC tu..hehe

    bekas speselnya mee kari tu..

    ReplyDelete
  9. tgk mee kari tu yg x bleh tahan.dah la EE ni mmg hantu me kari ..tolong pos boleh..hahahaha

    ReplyDelete
  10. salam..wah bestnay time panas tengok coconut shake tu..

    ReplyDelete
  11. sari..sedapnya nampak ABC tu..dengan kacangnya yang besar2 lagi..

    ReplyDelete
  12. sedapnye kakak mee kari tu...dah lama tul x makan mee kari..last tahun lps bulan 1 rasanye....

    ReplyDelete
  13. Sari...bekas mee kari dia macam tajin...heheheh... mesti sedap kan? Hmmm...rindunya nak makan mee kari yang sedap...!!

    ReplyDelete
  14. huhuhu kak yus, aku balik mesia mmg melantak kat situ je

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?