MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Saturday, April 30, 2011

HAPPY BIRTHDAY ER



ASSALAMUALAIKUM wbt

HAPPY birthday ER! Hik.. hik... Hari ini 30 April 2011 merupakan ulangtahun kelahiran ER yang ke-41. Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada ibu mertua saya, Che' Majmin Abdul Aziz kerana melahirkan ER ni betul-betul pada cukup bulan orang gaji. Pendek kata bila tiba tarikh 30 April ni saya tak pening-pening kepalalah.. faham sajalah, baru dapat gaji... kih.. kih.. kih. Tahun ni saya tak beli apa-apa untuk ER, macam tahun lepas, malam ni saya belanja makan jerlah. Permintaan ER dia nak makan ikan bakar kat Melaka... layanzzzzzzz... jap lagi kami akan bertolak ke negeri maju 2010 tu. Lagipun saya dah bagi ER jam yang agak mahal jugaklah 3 tahun lepas.. tu bajet hari jadi untuk 5 tahun sekali, mahal punya pasalkan... hihi. Untuk ER pagi-pagi ni saya potongkan kek strawberry yang saya buat malam kelmarin (gambar dah tayang kat fb) dan saya cacakkan jer stand happy birthday tu... apapun yang penting saya sebagai isteri akan sentiasa mendoakan kesejahteraan dan keselamatan suami yang tercinta.... mwahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!





p/s: Malam nanti saya update resepi kek strawberry tu ya...

6 comments:

  1. happy birthday buat hubby akak..
    moga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah sentiasa..
    moga diberi kesihatan yg baik..murah rezeki dan berbahagia disamping insan tersayang....

    ReplyDelete
  2. salam
    kak ilah pun tumpang sekaki dgn mas atas ucapan itusss.. sama dgn madihah akak rratna ni... boleh sama tiub lilin ni heheh kak ilah dok rancang nak balik melaka tah jadi ke idak esok pagi... jumpa disana disana...

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat ER akak.. may His blessings be with him, with you, and your family. have a great day ^^

    ReplyDelete
  4. hepy besday en suami awk yer..:)

    ReplyDelete
  5. Salam Sari,

    Semoga suami sari dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan isteri mithali....

    ReplyDelete
  6. assalam sari..happy birthday buat suami sari..semoga dirahmati yang esa.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI KEDUA

Assalamualaikum... WALAUPUN Sk jangkakan yang SK mungkin tidak tidur semalaman seperti yang Sk alami semasa mengikuti Kursus Induks...