MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, April 30, 2011

HAPPY BIRTHDAY ER



ASSALAMUALAIKUM wbt

HAPPY birthday ER! Hik.. hik... Hari ini 30 April 2011 merupakan ulangtahun kelahiran ER yang ke-41. Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada ibu mertua saya, Che' Majmin Abdul Aziz kerana melahirkan ER ni betul-betul pada cukup bulan orang gaji. Pendek kata bila tiba tarikh 30 April ni saya tak pening-pening kepalalah.. faham sajalah, baru dapat gaji... kih.. kih.. kih. Tahun ni saya tak beli apa-apa untuk ER, macam tahun lepas, malam ni saya belanja makan jerlah. Permintaan ER dia nak makan ikan bakar kat Melaka... layanzzzzzzz... jap lagi kami akan bertolak ke negeri maju 2010 tu. Lagipun saya dah bagi ER jam yang agak mahal jugaklah 3 tahun lepas.. tu bajet hari jadi untuk 5 tahun sekali, mahal punya pasalkan... hihi. Untuk ER pagi-pagi ni saya potongkan kek strawberry yang saya buat malam kelmarin (gambar dah tayang kat fb) dan saya cacakkan jer stand happy birthday tu... apapun yang penting saya sebagai isteri akan sentiasa mendoakan kesejahteraan dan keselamatan suami yang tercinta.... mwahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!





p/s: Malam nanti saya update resepi kek strawberry tu ya...

6 comments:

  1. happy birthday buat hubby akak..
    moga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah sentiasa..
    moga diberi kesihatan yg baik..murah rezeki dan berbahagia disamping insan tersayang....

    ReplyDelete
  2. salam
    kak ilah pun tumpang sekaki dgn mas atas ucapan itusss.. sama dgn madihah akak rratna ni... boleh sama tiub lilin ni heheh kak ilah dok rancang nak balik melaka tah jadi ke idak esok pagi... jumpa disana disana...

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat ER akak.. may His blessings be with him, with you, and your family. have a great day ^^

    ReplyDelete
  4. hepy besday en suami awk yer..:)

    ReplyDelete
  5. Salam Sari,

    Semoga suami sari dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan isteri mithali....

    ReplyDelete
  6. assalam sari..happy birthday buat suami sari..semoga dirahmati yang esa.

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?