MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, April 26, 2011

TAG DARI PUAN YANG SANGAT COMEI

ASSALAMUALAIKUM wbt

DAPAT tag ini pada minggu lepas,
konon-kononnya nak jawab pada hari minggu
tapi sibuknya bagai nak rak
sehinggakan saya hampir terlupa.
Aishhh! Merajuklah pulak tuan punya tag...
apalagi.. jawablahhhhhhhhhhhhh!!! Huk2!

ngeh ngeh ngehhhhhhhhhhhh ;; acara suka2 kata Puan XComei

1.Bekas kekasih saya adalah seorang :
Syhhhhhhhhhh!

2.Saya sedang mendengar :
Kawan saya bercakap

3.Mungkin saya patut :
ermmmmm...

4.Saya suka :
masak

5.Sahabat baik saya :
ramai

6.Saya tak faham :
soalan no 3... hehe..

7.Saya kehilangan :
sesuatu..

8.Ramai yg bertanya :
banyak tanyalah dia ni..

9.Makna nama saya :
tak ada makna

10.Cinta itu adalah :
perasaan terindah

11.Saya akan cuba :
menjadi lebih baik

12.Telefon bimbit saya :
cik norkiahs

13.Bila saya terjaga dari tidur :
Alhamdulillah

14.Saya paling meluat apabila :
orang perasan bagus

15.Pesta/party adalah :
makan

16.Haiwan yg paling comel :
hamster

17.Peringkat umur yg paling menyeronokkan bg saya ialah :
21

18.Hari ini :
Selasa

19.Malam ini saya akan :
lipat kain yang dah bertimbun

20.Esok pula saya akan :
hantar anak tuisyen lepas tu merayau-rayau sampai dia habis tuisyen

21.Saya betul2 inginkan :
wang yang banyak

22.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pg ini :
mata bengkak... ngantuk gilak!

23.Siapa yg anda mahu tag :
Mas- Duniaku
Ayu Citarasa Rinduan
Lela Lelord
Tun Telani
Nieza
Mamamya
Mak Et

hik.. hik..

7 comments:

  1. oppssss...ada kerja rumah yerk...
    nanti mas jawab yerk kak..he..he..
    maceh sebab ingat kat mas...muahhhh

    ReplyDelete
  2. waduhhhh....udah lama x kene tag nih.....ok kak..akan diusahakan...tp bg sedikit masa yer.....:D

    ReplyDelete
  3. Sari...hehehe... suka baca ni...jawapan yang sempoi tapi ikhlas...hehehe

    ReplyDelete
  4. orite kak nanti ku buat..baru bgn tido nak wat bekpes lalallaaa

    ReplyDelete
  5. akak, sabar jer lah dgn kena tag ni...hmmm..lately ni bz sokmo..btw tq atas ingatan nanti saya cuba buatkan h/work ni yer....mmmhuahhhx2..:)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. lucu laa cara akak jawab. byk nyer solan.. nnti nk tgk kak mas ngan kak nieza jwb camner dulu.. hihi..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?