FIESTA RAMADAN @ THE PUTERI PACIFIC

Assalamualaikum... 


MAKAN lagi! 
Kali ini Sk telah diberi peluang untuk merasai hidangan buffet Pra Ramadan 
di Puteri Cafe,  The Puteri Pacific Johor Bahru.  
Sempena Ramadan yang akan tiba dalam jangka masa tidak sampai sebulan,  
Puteri Cafe akan mengadakan Fiesta Ramadan selama sebulan. 


Dengan harga RM98+ bagi dewasa
& RM55+ bagi kanak-kanak 6 - 12 tahun
Sajian Buffet Ramadan di The Puteri Pacific adalah antara yang agak berbaloi untuk anda membawa keluarga tersayang atau syarikat korporat yang ingin membawa staf untuk berbuka puasa di hotel sebagai penghargaan atas komitmen kepada syarikat.

Meh kita tengok antara hidangan yang disediakan di Puteri Cafe ini. 
Jom! 

Nasi Beriyani
Nasi Mandi
Kuzi
Roti Jala
Murtabak
Char Kuey Teow
(kredit gambar UyulRosli) 
Yang pasti bila berbuka mesti nak makan yang manis-manis..  Aduyaiii..  
Semua sedap-sedap pulak tu. 
(kredit gambar UyulRosli) 


Antara gerai yang menarik perhatian Sk
pastry yang dihidangkan panas-panas.. nyummmm!


Lamb!


Macam biasa, setiap kali menghadiri majlis macam ni wajiblah bawa Iman.
Bila nampak aje kambing, memang Iman tak toleh lainlah.






Makan Pizza pulak Si Iman


Pelbagai pilihan pasta dengan dua jenis sos.
Kalau nak makan panas-panas boleh bagi pada chef untuk dipanaskan.


Paling best ada ikan bakar yang disediakan secara live dengan pelbagai pilihan sambal, 
boleh pilih ikut citarasa masing-masing.




Pelbagai pilihan salad dan sos



Pilihan kuih tradisional



Hidangan sampingan dan banyakkkkkkk lagi!


Team JDT Blogger yang hadir Food Review kali ni.
Semua sawit2 kannnn.. hihi.
Berdiri belakang dari kiri, Mar, Hernee, Uyul, Mia
Duduk depan dari kiri, Ain, Sis Lin dan Tuan Tanah Kedaung.. hehehe.












5 comments:

  1. Hahaha tuan tanah kedaung tu tak bole tahan ha ha ha
    Terus lapar jadinya, terus teringat kat kambing-kambing semua ..he he he

    ReplyDelete
  2. rugi tak dapat join hari tu..makanan semua lelazat tak menghengat kan..kejam!

    ReplyDelete
  3. makan sampai kenyang. hai si tudung oren dalam gambar di atas
    JanjiKita

    ReplyDelete
  4. banyaknya pilihan makanan.rambang mata nak pilih.nak makan mana satu dulu pun tak tau ni.hehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih