HALLOWEEN🎃 PARTY AT SDS‼️🥳 - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HALLOWEEN🎃 PARTY AT SDS‼️🥳



👻It's fun to be scary‼️😱 Are you ready to scream as them too⁉️ Register now for spooky, funny, interesting Halloween🎃 Party at SDS‼️🥳

Click to register 👉 http://bit.ly/SDSHalloweenSC19

📆Date: 1/11/2019 Fri
⏰Time: 6.30pm - 9.00pm
📍Venue: SDS, The Mall Mid Valley Southkey

❤️Package available for: 4pax / 6pax

4 pax: RM129.00nett (Early bird registered before 29 Oct 2019 = RM109.90nett)
6 pax: RM179.90nett (Early bird registered before 29 Oct 2019 = RM149.90nett)

4 comments:

  1. Sesuai la dengan tema holloween tu. haha nak makn pun takut hehe

    ReplyDelete
  2. Seriau plak tgok makanan tu dgn tema halloween

    ReplyDelete
  3. Dah daftar belum? Nak join tak tahun ni? hehehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih