MAKAN-MAKAN DI CHE AIRYNE PALACE - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MAKAN-MAKAN DI CHE AIRYNE PALACE

Assalamualaikum...

YEY! Cik Embun dah pindah rumah.
Alhamdulillah, adik Sk telahpun berpindah ke rumah baru di kawasan Nusajaya dan minggu lepas dia jemput kami ke jamuan Roti Jala bersama Dalca Tetel... tepukkkk!
Cik Embun ni memang ada buat bisnes makan-makan dan antara makanan yang sering ditempah adalah roti jala, jadi jika anda orang JB dan rasa nak makan roti jala banyak-banyak tapi malas nak menjala bolehlah suruh Cik Embun. Boleh cari fb dan pm Cik Embun untuk menempah ya



Roti jala Cik Embun, kalau makan memang tak cukuplah tiga empat keping. Sk dan Pak Inche jer dah makan doploh keping, hahaha. Tak sia-sialah Cik Embun blend dua kilo tepung untuk menjala, dua jam baru siap katanya.


Sk pulak bawakan mee sanggul goreng yang Sk masak sendiri di rumah. Tayangan dari dalam kuali terus, hahaha. Kuali besor ni 16" tak silap, beli di Baling, Kedah masa BALIK KAMPUNG hari tu, ni baru dirasmikan.Rencah mee, Sk masukkan udang dan sotong frozen dari NSK tapi Iman cakap, lepas ni jangan beli lagi udang tu sebab rasa macam jeli jer, hahaha.


Mee sanggul, kirim dengan rakan sekerja yang balik kampung juga di Baling, Kedah. Tak pernah pulak SK jumpa mee ni setiap kali balik utara. Tengok sebungkus tu ada lima sanggul macam sikit, Sk gorenglah empat pek, sekali amek ko, sekuali beso mee nya. Saja habiskan rendam semua sebab penuh dalam kabinet, hehe. Bagus jugak simpan mee ni buat stok kot lapar tengah malam nak makan mee kan, hahaha.. takde maknanya, burger jugak yang kau order nanti, Sk oiii.

 

9 comments:

  1. saya suka makan mee sanggul.kalau kat penang ni.kedai2 tepi jalan yang jual sarapan tu, kebanyakan nya ada jual mee sanggul goreng ni.makan pulak dengan sambal sotong.Pewwwwww!!Memang layan habis. pastikan ada secawan kopi O kaw

    ReplyDelete
  2. Kak Mee sanggul tu kita nampak kat kipmart masai ada jual..tapi kita tak de mebelinya, cuma pegang aje hahahahaha nnti le try ..

    ReplyDelete
  3. Waduh...waduh...sedap nampaknya roti jala & mee sanggul goreng tu. Kenyang perut suka hati lah gini :)

    Baling, kampung ku terchenta ❤️

    ReplyDelete
  4. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881
    ®

    ReplyDelete
  5. Join yuk di chanelku yang seger...
    banyak film terbaru yang memanjakan mata loh...

    STREAMING NONTON BOKEP GRATIS ..!!
    Kumpulan BOKEP Terlengkap Terbaru Terpopuler & Ter-Update By SUKABOKEP

    SUKABOKEP

    BOKEP INDO NGENTOT ASIK

    BOKEP BARAT NGENTOT MANTAP

    BOKEP JEPANG NGENTOT NIKMAT

    BOKEP KOREA NGENTOT PUAS

    FILM SEMI NGENTOT SERU

    SKANDAL ARTIS, MODEL, SELEBGRAM TERBARU 2020

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih