ROSE LYCHEE CAKE SECRET RECIPE PUNYA PASAL - Alam Sari Di Tanah Jauhar

ROSE LYCHEE CAKE SECRET RECIPE PUNYA PASAL

 Assalamualaikum...

GARA-GARA nak sangat makan Kek Rose Lychee keluaran Secret Recipe, Sk mengajak Iman keluar petang Jumaat lepas, selepas kelas online nya di sebelah petang tamat. Apa tidaknya, seharian tu kerja Sk cuma tidur bangun sahaja, makan tengahari pun cuma panaskan Mee Goreng Sanggul yang sengaja Sk tinggalkan sebekas untuk rumah. Memang sejak Khamis Sk dah berangan nak makan kek tu, sampai usha di Grab Food tapi memandangkan sibuk nak ke Che Airyne Palace yang tak lalu depan SR, maka tundalah sampai hari Jumaat.


Iman tanya, nak pergi SR mana? Sk cakap, kita pergi Jusco Taman U aje, takyah jauh-jauh. Cuma nak mengopi dan mengekek aje. Lepas tu kita beli barang sikit kat aeon tu, sama jer barangnya dengan tempat lain. Jadi, bila sampai Jusco, kami terus ke SR, tengok di kaunter kek, tak ada pun kek sirap laici tu, rasa macam nak kecewa sikit. Staf SR terus carikan dalam chiller, ada sebiji kek yang belum dipotong. Sk kata, nak beli slice aje, boleh, kan. Dia mengangguk dan Sk beritahu Sk nak dine-in. Baru jer letak punggung kat kerusi, terus staf SR letakkan kek ni atas meja, haha.. tanjat kita. Memang sedap kek ni, terus teringat Kek Sirap Bandung yang Sk tempah masa birthday ibu dengan Mek Yana.


Hajat nak mengopi jer tapi Iman kata, dia lapar. Perut Sk pun sama berkeruk sekali, hahaha. Kena juga makan ni, lagipun fikir punya fikir macam malas nak masak untuk makan malam sebab Pak Inche pun tak ada malam tu. 


Caesar Salad, kononnya appetizer.
Jenuh kunyah salad, kembang-kembang rasa kepala, hahaha. Konon diet lah tu ya, makan salad jer, hahaha.


Mee Hoon Tomyam kot tak silap yang Iman order ni, sekali yang datang bukan mee hoon tapi kuey teow. Nasib Iman tak cerewet tapi dia kata kalau dapat mee kuning dia minta tukar. 


Takde maknanya makan salad aje, ni haaa.. lasagna. Sebenarnya macam pelik kenapa lambat sangat dapat lasagna ni, bila Iman kata semua orang yang datang kemudian pun dah dapat makanan, Sk terus tanya dengan staf SR. Rasanya dorang lupa nak buat, lepas tu siapkan dengan kelam kabut. Tekstur lasagna tu masih belum lembut sangat dan intinya terlalu banyak, patutlah ada roti tu. jadi makanlah roti dengan inti tu, syukurrrrr selalu.

9 comments:

  1. perisa baru ek? geram pulak menengoknya

    ReplyDelete
  2. SA pun tak rasa lagi kek baru ni....nampak seedap

    ReplyDelete
  3. minggu lepas tekak teringin nak makan kek SR.. tapi bila dah sampai depan pintu terbantut pulak rasa tu. hilang gitu je rasa nak makan.

    ReplyDelete
  4. Terkejut tengok ..Tak kan la order salad je..Rupanya ada lasagna.. Hahah.. Kalau saya pun order memacam.

    Saya kalau makan sup2 ke tomyam ke, prefer mee dari meehoon.

    ReplyDelete
  5. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881
    ®

    ReplyDelete
  6. Psttt kalau tekak kita tak kena...tak tau tak kena tang mananya...

    ReplyDelete
  7. Join yuk di chanelku yang seger...
    banyak film terbaru yang memanjakan mata loh...

    STREAMING NONTON BOKEP GRATIS ..!!
    Kumpulan BOKEP Terlengkap Terbaru Terpopuler & Ter-Update By SUKABOKEP

    SUKABOKEP

    BOKEP INDO NGENTOT ASIK

    BOKEP BARAT NGENTOT MANTAP

    BOKEP JEPANG NGENTOT NIKMAT

    BOKEP KOREA NGENTOT PUAS

    FILM SEMI NGENTOT SERU

    SKANDAL ARTIS, MODEL, SELEBGRAM TERBARU 2020

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih