MEMBESAR BAGAI JOHAN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MEMBESAR BAGAI JOHAN

Assalamualaikum...

MASIH ingat anak-anak Tino yang kami belikan Banglo Tiga Tingkat tu?
Sekarang hari-hari duduk dalam rumah, malah semasa kami bercuti ke Ipoh, mereka semua dilepaskan di dalam rumah bersama-sama Ponti dan Cik Lang. Yang kelakar, Ponti pun kemahen kamceng lagi dengan bebudak ni, dah macam baby sitter pun ada, hahahah.


Disebabkan mereka sangatlah tak reti duduk diam, memang susah betul nak ambil gambar seekor-seekor. Ni nasib baiklah sekor tu tengah tidur, Sk cepat-cepat capai handphone nak ambil gambar. Baru jer pegang handphone, datang lagi sekor mengacau, geram betul.


Bangunlah.. bangunlah.. nak ajak mainlah tu. Yang sekor tu terus jer tidur sambil menggoyang-goyangkan hujung ekor. Nampak beno tak tidur kan. Tidur-tidur kucing barangkali, hahaha.


Bosan tak dilayan, terus duduk ubat hati sambil jilat bulu sendiri, kesian. Lagi dua ekor entah pergi main apa pulak masa ni.


Yang atas tu, jantan, yang bawah ni betina. Bff dua-dua ni, bulan depan mesti nak kena sunatkan si jantan Nobit tu, karang bercucu pulak Si Tino, hahahaha.



 

8 comments:

  1. Comelnya.. alhamdullillah... Mereka akan disunatkan....

    Comel comel kucing sk.
    Keep it up...

    ReplyDelete
  2. yoo, kene sunat cepat2...kang beranak pinak melimpah ruah macam saya punya..hahahahah

    ReplyDelete
  3. Meriah rumah...sama lee kita, dah ada sekor ni yang menumpang, hilang kejap cari, sebab dia tidur gan kita Kak huhuhu

    ReplyDelete
  4. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881
    ®

    ReplyDelete
  5. Join yuk di chanelku yang seger...
    banyak film terbaru yang memanjakan mata loh...

    STREAMING NONTON BOKEP GRATIS ..!!
    Kumpulan BOKEP Terlengkap Terbaru Terpopuler & Ter-Update By SUKABOKEP

    SUKABOKEP

    BOKEP INDO NGENTOT ASIK

    BOKEP BARAT NGENTOT MANTAP

    BOKEP JEPANG NGENTOT NIKMAT

    BOKEP KOREA NGENTOT PUAS

    FILM SEMI NGENTOT SERU

    SKANDAL ARTIS, MODEL, SELEBGRAM TERBARU 2020

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih