DILWALE - Alam Sari Di Tanah Jauhar

DILWALE

Assalamualaikum...

KALAU tengok di panggung mungkin Sk akan tertidur... hehehhe. Itulah yang boleh Sk simpulkan bila menonton filem hindustan yang menjadi fenomena lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol. Satu-satunya adegan yang membuat Sk ternganga ialah apabila SRK mengalami kemalangan dan baru dia tahu bahawa gadis yang dicintainya dari pandangan yang pertama adalah musuh dalam perniagaan haramnya.


Filem ini filem wajib tonton katanya.
Pada awalnya Sk memang tak berminat nak tengok walaupun nampak ramai benar yang terbuai dengan keasyikan cinta antara Kajol dan SRK. Tapi Sk berubah fikiran selepas tertonton The Making Of 'Gerua' yang merupakan salah satu lagu dalam Dilwale. Dari situ Sk cari youtube untuk melihat trailer filem. Dah namanya trailer, tentulah tunjuk yang hebat-hebat, kan.


Rasanya cuma babak-babak antara Kajol dan SRK sahaja yang menjadikan Sk menonton sampai habis. Mujur laaa boleh sambung-sambung tengok.. bila muncul babak melibatkan adik SRK, Vir.. rasa nak tampar jer.. menghabiskan boreh betul.


Tu belum lagi dengan pelakon-pelakon tempelan yang lain. Rasanya kalau nak letak pelawak letak sorang pun dah cukuplah. 


Patutlah Sk ada baca satu komen..
Nasib baik Kajol lawooo...
Tapi Sk suka tengok video clips lagu Gerua tu.. memang best la.. 

2 comments:

  1. Belum berkesempatan nk tengok lg kak. So, recommended tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok bolehlah.. tapi tak tengok pun tak apa.. tapi nanti tak tahu pulak.. hehehhe

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih