MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Sunday, January 24, 2016

DILWALE

Assalamualaikum...

KALAU tengok di panggung mungkin Sk akan tertidur... hehehhe. Itulah yang boleh Sk simpulkan bila menonton filem hindustan yang menjadi fenomena lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol. Satu-satunya adegan yang membuat Sk ternganga ialah apabila SRK mengalami kemalangan dan baru dia tahu bahawa gadis yang dicintainya dari pandangan yang pertama adalah musuh dalam perniagaan haramnya.


Filem ini filem wajib tonton katanya.
Pada awalnya Sk memang tak berminat nak tengok walaupun nampak ramai benar yang terbuai dengan keasyikan cinta antara Kajol dan SRK. Tapi Sk berubah fikiran selepas tertonton The Making Of 'Gerua' yang merupakan salah satu lagu dalam Dilwale. Dari situ Sk cari youtube untuk melihat trailer filem. Dah namanya trailer, tentulah tunjuk yang hebat-hebat, kan.


Rasanya cuma babak-babak antara Kajol dan SRK sahaja yang menjadikan Sk menonton sampai habis. Mujur laaa boleh sambung-sambung tengok.. bila muncul babak melibatkan adik SRK, Vir.. rasa nak tampar jer.. menghabiskan boreh betul.


Tu belum lagi dengan pelakon-pelakon tempelan yang lain. Rasanya kalau nak letak pelawak letak sorang pun dah cukuplah. 


Patutlah Sk ada baca satu komen..
Nasib baik Kajol lawooo...
Tapi Sk suka tengok video clips lagu Gerua tu.. memang best la.. 

2 comments:

  1. Belum berkesempatan nk tengok lg kak. So, recommended tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok bolehlah.. tapi tak tengok pun tak apa.. tapi nanti tak tahu pulak.. hehehhe

      Delete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?