MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, May 28, 2016

CUTI MEMASAK

Assalamualaikum...

PERKARA yang paling pening nak difikirkan setiap hari oleh seorang isteri adalah apa yang nak dimasak hari ini. Bagi Sk, dah jadi kebiasaan Sk akan tanya dulu dengan Pak Inche apa masakan yang diinginkan pada hari itu. Disebabkan kami bekerja, biasanya Sk akan hantar whatsapp menjelang petang untuk merancang menu. Kadang-kadang ER sendiri pun buntu nak bagi cadangan.. hahaha.

Bila masing-masing dah buntu, kita ambil keputusan untuk makan di luar sahaja. Itu pun kadang-kadang buntu nak makan di mana dah. Urmmm.. leceh betul. Minggu ni Sk cuti memasak dan Sk minta pelepasan sampai isnin.. huwa huwa huwa.


Sarapan pagi ni.
macam Sk bagitahu semalam
Sk berada di Pulau Mutiara

bila sarapan di hotel
Sk jarang ambil makanan dari kebiasaan
nasi lemak..  memang yang paling jarang Sk ambil
kecuali jika tiada pilihan


Hahahhaa..
jangan marah..
semua gambar sama
percubaan ambil gambar dengan latarbelakang tercantik dari Iman


Lagi???


Errrrr...


Pandangan depan


Wafer


Bubur.. teringin pulak


Yogurt dan Oat


Penutup
Kita minum coffee

Jumpa lagi..
Wassalam.

2 comments:

  1. hai Seri
    memasak je cuti kan
    tapi makan tetap makan gak tu
    menawan semua nya
    makan baesaqqq la

    ReplyDelete
  2. wahhh...terasa lapar tengok gambar makanan banyak banyak nie...hihihihi...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?