MAKAN TENGAHARI YANG ENAK - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MAKAN TENGAHARI YANG ENAK

Assalamualaikum...


MAKAN tengahari yang paling enak ialah apabila orang belanja dan kita tinggal makan aje...  😂😂😂😂😂
Kisah semalam,  selepas check-out dari hotel kami terus ke Kuala Ketil.  Sebelum tu singgah makan tengahari di Din Ikan Bakar,  Kepala Batas.  Ini kali kedua atau ketiga kami ke sini,  kali ni lebih aman damai makan sebab orang dah tak ramai tapi terkilan sikit sebab daging bakar habis dan perlu tunggu lama untuk yang baru dibakar. 


Makan tengahari hari ini di Kuala Ketil. 
Sejak pagi kak dah sibuk masak untuk adik menantu bongsu. Yang pasti ini antara menu yang selalu kak sediakan setiap kali kami balik kampung.  Cencaru Bakar tu eh,  sama pulak macam semalam,  hehe. 

Burppp!  Alhamdulillah... 

1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih